BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano Fenerbahçe Beko 22 Mart S SPORT LİNK

22.03.2024 - 21:52

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano Fenerbahçe Beko 22 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de sezona damga vuran Fenerbahçe Beko, çift maç haftasının ikinci ayağında bu akşam Milano deplasmanında mücadele edecek. Türkiye saati ile 22.30’da başlayacak olan zorlu randevu öncesi popüler aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Milano maçı izle, Milano Fenerbahçe Beko canlı izle, Milano Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Milano Fenerbahçe Beko maç izle, Milano Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça ilişkin en güncel gelişmeler içeriğimizde sizlerle! 

OLIMPIA MILANO-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

milano fener

Milano–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Milano-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun İtalya deplasmanındaki sınavını Eurolig’in yayıncısı olan S Sport’tan izleyebilirsiniz.

Milano-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, Milano’yu yenerek ilk 4 sıradaki yerini pekiştirmek istiyor. Maça dair canlı istatistikler için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

MİLANO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’nun Zirve Yolculuğu Sürüyor

 saras

Fenerbahçe Beko Çarşamba akşamı tüm Avrupa’ya tam anlamıyla bir resital sundu. Eurolig çift maç haftasının ilk maçında takımımız Barcelona gibi kaliteli bir İspanyol takımını oldukça rahat bir şekilde yenmeyi bildi. İlk yarıda maçta fark bir ara 25 sayıya kadar çıktı. Skoru 40-15’e getiren sarı lacivertliler, üçüncü çeyrekte biraz gevşeyince Barca oyuna ortak olmaya çalıştı. Fakat bu anlarda özellikle de Wilbekin sazı eline aldı ve taraftarı yeniden oyunun içine çekti. Saras eski takımına karşı oldukça odaklanmış durumdaydı. Neticede Fenerbahçe Beko rakibini 14 sayılık bir farkla yenmeyi başardı. İlk 4 adına çok kilit bir galibiyet alan takımımız, son 4 maçta 4 İspanya takımını da yenmiş oldu.

Milano Play-Off İddiasını Sürdürüyor

 milano eurolig

Fenerbahçe Beko’nun bu akşam deplasmanda konuk olacağı Milano, sezon başındaki istikrarsız görüntüsünün bedelini bu bölümde ödüyor. Son haftalarda biraz kıpırdanmaya başlasalar da kadro kalitesinin hala çok gerisindeler. İlk 10 basamağın dışında kalan İtalyan ekipte eleştirilerin merkezinde Messina bulunuyor. Shields, Melli, Mirotic gibi üst düzey oyunculara rağmen hedefin içerisinde olmayı başaramadılar. Geçen sezon da play-off resminin dışında kalmışlardı. Çift maç haftasının ilk ayağında deplasmanda Monaco’yu sürpriz bir şekilde yenen Milano, bu maç öncesinde moralli olacaktır.

İki Takım Arasındaki İstatistikler

 Fenerbahçe Beko ve Milano takımları arasında son dönemlerde oynanan maçlarda Fenerbahçe Beko’nun ciddi bir üstünlüğü var. Fenerbahçe Beko Milano’yu son 3 deplasmanda da yenmeyi bildi. Ligin ilk yarısında Milano, Fenerbahçe Beko’ya 85-82 kaybetmişti. O maç aynı zamanda Eurolig’de ekiplerin açılış maçıydı. Ev sahibi takım sezonda 77.8 sayı ortalaması ile oynarken ekibimizin hücum ortalaması 85.1. Top çalma ve blok hariç pek çok istatistikte Fenerbahçe Beko’nun rakibine üstünlük kurduğunu söyleyebiliriz. Eurolig modern zamanlarda Fenerbahçe Beko’nun rakibine 16-7’lik bir galibiyet üstünlüğü söz konusu.