2023/24 Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

21.03.2024 - 17:20

2023/24 Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports’un açıkladığı yayın akışında iki mücadelenin şifresiz ekranlara getirileceği belirtildi. beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak iki maçın yanı sıra kalan maçların adresinin ise beIN Sports 5 olacağı açıklandı.

Her hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports Haber, ligin 24’üncü haftasında da yayınlara devam edeceğini açıkladı. Ligde 24’üncü haftada iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Kalan maçların adresi ise beIN Sports 5 olacak.

beIN Sports Haber’in yayın akışını duyurmasının ardından “Beşiktaş Emlakjet-Pınar Karşıyaka şifresiz mi? Galatasaray Ekmas-Büyükçekmece beIN Sports Haber’de mi? Petkimspor-Fenerbahçe Beko hangi kanalda?” soruları yanıt buldu.

Bursaspor Üst Bölüme Yaklaşmak İstiyor

Geçtiğimiz hafta Galatasaray Ekmas karşısında beklentilerin gerisinde bir performans sergileyen Bursaspor, bu hafta Samsunspor önünde kazanarak üst bölüme biraz daha yaklaşmak istiyor.

Ev sahibi Samsunspor ise ligde son haftalarını yaşıyor. Sezon başından bu yana beklentileri karşılayamayan Samsunspor, son haftalarda genç oyuncularla mücadele ediyor. Bursaspor önünde sürpriz yapmaya çalışacak Samsunspor’da hedef galibiyet.
Samsunspor ile Bursaspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24’üncü hafta mücadelesini, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.


Alt Sıraları Yakından İlgilendiren Mücadele beIN Sports Haber’de

Ligde play-off yarışı kadar kümede kalma yarışı de nefes kesiyor. Bu mücadelede Bahçeşehir Koleji de yer alıyor. FIBA Europe Cup’ta yoluna devam etmesine rağmen ligde beklentileri karşılayamayan Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrum önünde kazanarak alt bölümle makası biraz daha açmaya çalışacak.

Çağdaş Bodrum ise geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’yı zorlasa da sonuç alamadı. Ligde üç haftadır kaybeden Çağdaş Bodrum, Bahçeşehir Koleji deplasmanında kazanarak biraz daha üst bölüme adım atmaya çalışacak.

Bahçeşehir Koleji ile Çağdaş Bodrum arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24’üncü hafta karşılaşması, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarında olacak.