BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko Barcelona 20 Mart S SPORT LİNK

20.03.2024 - 20:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko Barcelona 20 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’deki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam İspanya’nın Barcelona takımı ile karşılaşıyor. Ekibimiz, bu kritik maçı kazanarak müthiş serisini sürdürmek istiyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan Eurolig normal sezon maçından önce en trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Barcelona maçı izle, Fenerbahçe Beko Barcelona canlı izle, Fenerbahçe Beko Barcelona canlı maç izle, Fenerbahçe Barcelona maç izle, Fenerbahçe Beko Barcelona bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler için içeriğimizi okuyabilirsiniz.   

FENERBAHÇE BEKO-BARCELONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko barca

Fenerbahçe Beko-Barcelona Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Barcelona İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Barcelona takımlarının İstanbul’daki randevusu bu akşam S Sport’ta olacak.

Fenerbahçe Beko-Barcelona Maçı Canlı Takip

Müthiş bir ivme yakalayan Fenerbahçe Beko maçlarını kazanmayı sürdürüyor. Maça ilişkin canlı istatistikler için aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-BARCELONA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Eurolig’in En Formda Takımı

 saras

Fenerbahçe Beko ve Barcelona takımları bir kez daha Ülker Arena’da harika bir maç vadediyor. Bu iki takım arasında son dönemde oynanan tüm maçlar oldukça rekabetçiydi. Fenerbahçe Beko taraftarları maç için çıkan tüm biletleri tüketti. Fenerbahçe Beko hem ligde hem de Eurolig’de zafere doğru emin adımlarla koşuyor. Takım kimyasının Saras ile beraber bambaşka bir noktaya çıktığını söylemek gerekir. Oyuncular sahada çok daha mutlu görünüyor. Takım son olarak Eurolig’de Valencia’yi rekorların kırıldığı gecede farklı yendi. Öncesinde de Real ve Baskonia gibi takımları yendiğimizi anımsatalım. Fikstür gereği ilginç bir şekilde 4 İspanya takımı ile üst üste oynuyoruz.

Sertaç, Calathes ve Saras Eski Takımlarına Karşı

 istatistik eurolig

Turkish Airlines EuroLeague’de play-off potasını garantilemek ve ilk 4 sıra için de ciddi avantaj elde etmek isteyen Fenerbahçe Beko, Barcelona karşısında hata yapmak istemiyor. Barcelona takımında eski bir dost bu akşam misafir olacak. Takımda uzun süre oynamış olan Vesely, ikinci defa Ülker Arena’ya rakip olarak geliyor. Bu arada Barcelona’da Saras’ın da 2 sene antrenörlük yaptığını belirtelim. Aynı şekilde Sertaç Şanlı ve Hayes da buraya Barcelona takımından gelişti. Bu anlamda oyuncuların farklı bir motivasyonla maça gelecekleri yüksek bir ihtimal.

Barcelona 29 Maçta 20 Galibiyet Aldı

 vesely

Bu akşam arenaya misafir olacak olan Barcelona basketbol takımı, ilk 4 için mücadele ediyor. Bu anlamda adeta final niteliğinde bir maç izleyeceğiz. Roger Grimau’nun liderlik ettiği Katalan ekibi, ilk yarıda temsilcimizi kendi evinde yenmeyi bilmişti. Takımda Vesely dışında Rubio, Tomas Satoransky, Nico Laprovittola gibi büyük yıldızlar söz konusu. Bu sezon 20 galibiyet alan Barca, son olarak sahasında Partizan’ı yenmişti. Barcelona ayrıca kendi liginde 25 müsabakada 16 defa galip gelebildi. Bu anlamda ligde parlak bir sezon geçirdiklerini söylemek zor. Son olarak Breogan takımına mağlup olmuşlardı.