Hull City-Curaçao Hazırlık Maçı TV8,5’ta

19.03.2024 - 18:10

Hull City-Curaçao Hazırlık Maçı TV8,5’ta

Milli maç arasında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Curaçao milli takımı ile hazırlık maçına çıkıyor. Perşembe 16.00’daki Hull City-Curaçao hazırlık maçı, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Karşılaşmayı, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu, kadrosunda Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür gibi isimlerin yer aldığı Hull City, milli arada hazırlık maçına çıkıyor. Curaçao milli takımı ile hazırlık maçı yapacak Hull City’nin bu mücadelesi, TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. Perşembe 16.00’daki Hull City-Curaçao hazırlık maçını, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasıyla “Hull City-Curaçao hazırlık maçı hangi kanalda? Hull City maçları hangi kanalda? Hull City maçlarını şifresiz izleyebilir miyim? Hull City-Curaçao hazırlık maçı TV8,5’ta mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Hull City Antalya’da Kampa Girdi

Milli maç arasında Antalya’da kampa giren Hull City, hazırlık maçında Curaçao milli takımı ile karşılaşacak. Perşembe 16.00’daki karşılaşmanın duyurusu ise TV8,5 Twitter hesabından yapıldı. TV8,5’un konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Hull City Antalya’da Curaçao Milli Takımı ile hazırlık maçına çıkıyor! “Hull City - Curaçao” karşılaşması Perşembe 16.00'da canlı yayınla TV8,5'ta.


Hull City Play-Off’a Kalmak İstiyor

Devre arasında Abdülkadir Ömür ve Fabio Carvalho gibi isimleri kadrosuna katan Hull City’de hedef ilk 6’ya girerek Premier Lig için play-off oynamak. Ligde son 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Hull City, 6’ncı sıradaki Norwich’in 3 puan gerisinde yer alıyor. Norwich’ten bir maçı da eksik olan Hull City, ligin kalan bölümünde ilk 6 hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.

Ligde oynayacağı Stoke City mücadelesi öncesinde Antalya’da kampa giren Hull City, hazırlık maçında Curaçao ile karşılaşıyor. Stoke City, Leeds United ve Cardiff fikstürü öncesinde işi sıkı tutmak isteyen Hull City’nin Curaçao önündeki sınavı, Perşembe 16.00’dan itibaren sadece TV8,5’ta.