BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Union SG 14 Mart Exxen TV LİNK

14.03.2024 - 17:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Union SG 14 Mart Exxen TV LİNK

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Top 16 kapsamında bugün 20.45’te Union SG takımını  konuk edecek. İlk maçta Belçika’dan avantajlı bir skorla dönen ekibimiz, çeyrek finali öncesinde oldukça rahat. Futbol severlerin maçtan önce yöneldiği aramalar şu şekilde sıralanıyor:  Fenerbahçe maçı izle, Union SG  maçı izle, Fenerbahçe Union SG canlı izle, Fenerbahçe Union SG canlı maç izle, Fenerbahçe Union SG maç izle, Fenerbahçe Union SG bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı farkıyla müsabakadan önceki güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını inceleyebilirsiniz.  

FENERBAHÇE-UNİON SG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe union sg

Fenerbahçe-Union SG  Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Union SG Linki Fenerbahçe ve Union SG takımlarının karşı karşıya geleceği rövanş maçını aynı şekilde Exxen dijital platformundan izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Union SG  Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika liderini Kadıköy’de ağırlıyor. Harika bir atmosfer altında oynanması beklenen maça dair canlı istatistikler için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

FENERBAHÇE-UNİON SG MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Avantajı Kaptı

 mert hakan yandaş

Avrupa’da Türk futbolunu temsil eden tek takım durumunda olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finali büyük ölçüde garantiledi. İlk maçı deplasmanda olmasına rağmen 3-0 kazanan ekibimiz, Kadıköy’e oldukça rahat bir şekilde geliyor. Sarı lacivertliler Batshuayi’nin attığı golle ilk yarıda öne geçti ve o noktadan sonra oyun kontrolünü de eline geçirdi. Harika bir oyunla avantajı kapan Fenerbahçe’de diğer goller Tadic ve Jayden Oosterwolde’den geldi. Özellikle Jayden Oosterwolde’nin attığı gol, geceye damga vurdu. Maçtan sonra şampiyonluk oranlarında Fenerbahçe’nin üst sıralara tırmandığını görüyoruz.

Kanarya Pendikspor Karşısında Zorlandı

 fenerbahçe pendikspor

Fenerbahçe hem Avrupa arenasında hem de ligde kazanmaya devam ediyor. Uzun zamandır kaybetmeme serisi bulunan Fenerbahçe, geçen hafta sonu Pendikspor’u sahasında ağırladı. Fenerbahçe için bu maçın çok kolay geçmesi bekleniyordu ancak oyun hiç de bu şekilde olmadı. Maçta skor olarak geriye düşen Fenerbahçe çözüm üretmekte epey zorlandı. Bu arada oyun sakatlık ve diğer problemlerden dolayı sık sık durdu ve takım ritmini bulmakta çok zorlandı. Buna rağmen rakibin eksik kalmasını fırsata çeviren ev sahibi ekip, maçı 4-1 kazanmayı bildi. Bu akşamki maç öncesinde Çağlar, King ve Becao gibi isimler sakat. Ayrıca Krunic de kart cezalısı durumunda.

Union SG İşi Mucizelere Bıraktı

 union sg

Belçika ekibi Union SG, ligdeki başarısını Avrupa’ya da yansıtan bir takım olarak Top 16 düzeyine kadar gelmişti. Fakat çeyrek finale çıkmak adına kritik bir viraj olan ilk maçta ekibimize 3-0 kaybetti. Avrupa defterini büyük oranda kapattıklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Union SG takımı için bu saatten sonra küçük çaplı bir mucize gerekiyor. Nitekim takımın teknik direktörü de bu yönde açıklamalarda bulundu. Bir önceki turda Eintracht Frankfurt’u eleyerek dikkat çeken Belçika takımı, artık lige odaklanacak gibi görünüyor. Geçen hafta Gent ile berabere kalan Union SG takımında Amoura ve Burgess cezalı oldukları için İstanbul’a getirilmedi.