BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Valencia 14 Mart S SPORT LİNK

14.03.2024 - 17:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Valencia 14 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, verilen ara sonrasında iki harika galibiyetle döndü. Play-off potasına girme olasılığı çok ciddi düzeyde artan sarı lacivertliler, bu akşam Valencia’yı sahasında ağırlıyor. 20.45’te başlayacak kritik maç öncesinde trend aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Valencia maçı izle, Fenerbahçe Beko Valencia canlı izle, Fenerbahçe Beko Valencia canlı maç izle, Fenerbahçe Valencia maç izle, Fenerbahçe Beko Valencia bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel detaylar şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO-VALENCİA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe valencia

Fenerbahçe Beko-Valencia Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Valencia İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Valencia takımlarının karşı karşıya geleceği zorlu maç bu akşam sadece S Sport ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko-Valencia Maçı Canlı Takip

Saras’ın takımın başına geçmesinden sonra iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe Beko, Valencia’yı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırlıyor. Maç istatistikleri için FB TV yayınından faydalanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-VALENCİA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’dan Tarihi Zafer

 wilbekin

Fenerbahçe Beko, Eurolig’e verilen aradan sonra 2 harika galibiyet aldı. Önce Ülker Arena’da Baskonia’yı farklı geçen Fenerbahçe Beko, hemen sonrasında Real Madrid gibi güçlü bir takımı deplasmanda devirdi. Ekibimizin bu sezon lideri iki defa yendiğini bu vesileyle anımsatalım. Her ne kadar Real son haftalarda oyun olarak düşüşe geçse de neticede Eurolig’in en güçlü kadrosuna sahipler. Bu maçta Nigel Hayes, attığı 17 sayı ile takımı adına yıldızlaşan isim oldu. Maçı 79-89 kazanan sarı lacivertliler, böylelikle 17’nci galibiyetine de uzanmış oldu.

Fener Ligde Merkezefendi’ye Şans Tanımadı

 saras

Oldukça iyi bir dönemde olan Fenerbahçe Beko’da taşlar yerine oturmuş durumda. Özellikle de Saras’ın dokunuşları takıma büyük katkı sağlamış durumda. Eurolig’de ilk 4 sırayı hedefleyen ekibimiz, Türkiye Kupası’nın da sahibi oldu. Bu arada ligde geçtiğimiz hafta sonunda Merkezefendi Belediyespor takımı ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Beko, maçı 25 sayılık bir farkla kazandı. Bu maçta Tyler Dorsey attığı 18 sayı ile müsabakaya damga vurdu. Bu arada Metecan Birsen ve Dyshawn Pierre sakatlık problemlerini atlatıp takımla beraber antrenmanlara başladı.

Valencia’da Son Durum

 valencia maç afişi

Fenerbahçe Beko’nun bu akşam konuk edeceği Valencia, bu sezon istikrarsız sonuçlara imza atıyor. Sezona görece iddialı başlamalarına rağmen devamını getiremediler ancak hala play-off konusunda ciddi şansları var. Takım 28 haftanın sonunda 13 galibiyet almış durumda. Alex Mumbru önderliğindeki Valencia’da Brandon Davies, Semi Ojeleye, Chris Jones ve Kevin Pangos gibi önemli isimler bulunuyor. Valencia son olarak perşembe akşamı Barcelona’ya kendi salonunda 78-88 kaybetti. Takım kendi liginde ise 24 maçın sonunda 15 galibiyet aldı.