2023/24 Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

14.03.2024 - 14:56

2023/24 Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Ligin yayıncısı beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla iki maçın beIN Sports Haber’den yayınlanacağı resmiyet kazandı. Geri kalan karşılaşmaların ise beIN Sports 5 ekranlarında olacağı duyuruldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, haftanın programını açıkladı. Her hafta olduğu gibi 23’üncü haftada da beIN Sports Haber ekranlarından 2 mücadele şifresiz yayınlanacak. Ligde geri kalan karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5 olacak.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasının ardından “Fenerbahçe Beko-Manisa BB hangi kanalda? Petkimspor-Beşiktaş Emlakjet şifresiz mi? Bursaspor-Galatasaray Ekmas beIN Sports Haber’de mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Darüşşafaka Yeniden Çıkışa Geçmek İstiyor

Ligde oynadığı son iki maçı kaybeden Darüşşafaka, kendini play-off hattının dışında buldu. Bu sezon inişli çıkışı bir grafik sergileyen Darüşşafaka, kazanarak bir kez daha çıkışa geçmek istiyor.

Rakip Samsunspor’un ise artık bu sezondan beklentisi her geçen gün biraz daha azalıyor. Ligde sadece 3 galibiyet alabilen ve ligin dibinden kurtulması için mucizelere ihtiyaç duyan Samsunspor, Darüşşafaka deplasmanında sürpriz yapmaya çalışacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23’üncü haftanın açılış maçında Darüşşafaka’nın konuğu Samsunspor. Darüşşafaka-Samsunspor mücadelesini, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.


Çağdaş Bodrum Alt Sıralardan Kurtulmaya Çalışıyor

Çağdaş Bodrum, geçtiğimiz hafta Beşiktaş Emlakjet karşısında iyi bir performans sergiledi. Özellikle son periyotta rakibini yakalamayı başaran Çağdaş Bodrum, buna karşılık parkeden galibiyetle ayrılamadı. Ligde 7 galibiyeti bulunan Çağdaş Bodrum, Pınar Karşıyaka önünde kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Pınar Karşıyaka ise ligde yoluna sorunsuz devam ediyor. İlk 4’ü büyük ölçüde garantileyen Pınar Karşıyaka, Bodrum deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini üç maça çıkarmaya çalışacak.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çağdaş Bodrum ile ligin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka arasındaki Basketbol Süper Ligi 23’üncü hafta mücadelesini, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.