BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK-Beşiktaş 11 Mart BEIN LİNK

11.03.2024 - 17:57

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Gaziantep FK-Beşiktaş 11 Mart BEIN LİNK

Gaziantep FK ile Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Trendyol Süper Lig’de haftanın kapanış maçında Arda Kardeşler görev yapacak. Müsabaka öncesinde futbol severlerin yöneldiği en popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Gaziantep maçı izle, Gaziantep Beşiktaş canlı izle, Gaziantep Beşiktaş canlı maç izle, Gaziantep Beşiktaş maç izle, Gaziantep Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya dair tüm güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle!

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

antep bjk

Gaziantep FK-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Gaziantep-Beşiktaş İzleme Linki Geçen hafta derbide iç sahada Galatasaray’a kaybeden Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında kazanarak bu maçı unutturmak istiyor. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izlemek mümkün.

Gaziantep FK-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Gaziantep FK Beşiktaş maçına dair canlı istatistikleri takip etmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilir.

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Derbide Kaybetti

 santos bjk

Beşiktaş lige oldukça erken bir şekilde havlu attığı için şampiyonluk gibi bir motivasyona sahip değil. Bu sene onlar için en gerçekçi hedef ilk 3 sırada olmak ve kupada zafere uzanmak. Santos liderliğinde bir sonraki sezonu şekillendire takım, geçen hafta derbide Galatasaray ile iç sahada karşılaştı. Maçı 1-0 kaybeden Beşiktaş, buna rağmen mücadelesinden ödün vermedi. Erken gelen golü kendi ayağından yemesi de takım için önemli bir talihsizlik oldu. Yeni transfer Al Musrati, henüz maçın başında kendi kalesine gol attı ve maç bu şekilde tamamlandı. Beşiktaş bu zorlu deplasmandan sonra ise Antalyaspor ile içeride oynayacak.  

Rebic Kadroya Alınmadı

 bjk kamp kadrosu

Fernando Santos Gaziantep maçının kadrosunda sürpriz bir karar aldı. Başarılı oyuncu Rebic, tecrübeli oyuncu tarafından kadroya dahil edilmedi. Bu karar kamuoyunda sürpriz olarak nitelendirildi çünkü oyuncunun herhangi bir sakatlığı bulunmuyordu. Muhtemelen bu maçın sonrasında basın mensupları söz konusu konuyu Santos’a soracaktır. Bu arada cezalı olduğu için Omar Colley de bu maçın kadrosunda yer alamayacak. Hadziahmetovic, Salih Uçan, Emrecan Uzunhan, Chamberlain, Umut Meraş ve Tayfur Bingöl de Gaziantep deplasmanında olmayacak isimler arasında.

Gaziantep’te Sumudica ile Yollar Ayrıldı

 antep maç afişi

Gaziantep FK tarafında bu hafta sürpriz bir gelişme yaşandı. Takıma sezon ortasında dahil olan Sumudica ile yollar ayrıldı. Rumen hocanın böylece ikinci dönemi de resmi düzeyde ona ermiş oldu. Hatırlanacağı üzere başarılı teknik direktör takıma dahil olduktan sonra kırmızı siyahlı takım seri galibiyetler alarak küme düşme hattından uzaklaşmıştı. Fakat daha sonraki maçlarda takım bu performansı yakalayamadı. Şu anda kulüp yeni teknik direktörün Selçuk İnan olduğunu açıkladı. İlk maçında genç antrenörün nasıl bir performans vereceği merakla bekleniyor. Gaziantep takımı geçen hafta Antalyaspor deplasmanından puansız ayrılmıştı. Son 10 hafta takımın sadece tek bir galibiyeti bulunuyor.