TV8,5 12-17 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Duyurdu

11.03.2024 - 18:18

TV8,5 12-17 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Duyurdu

TV8,5 12-17 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları duyurdu. Her hafta Avrupa ve Asya’dan birçok mücadeleyi ekranlara getiren TV8,5, 12-17 Mart arasında da yayınlarına devam ediyor. Avrupa kupaları maçlarını yayınlayacak TV8,5, yerel liglerden yayınlarını da sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 12-17 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları duyurdu. Şampiyonlar Ligi’nden iki karşılaşmayı yayın akışına alan TV8,5, yerel liglerden karşılaşmaları da futbolseverlerle buluşturuyor.

TV8,5’un yayın akışını açıklaması “Fenerbahçe-Union SG TV8,5’ta mı? Fenerbahçe-Union SG şifresiz mi? Fenerbahçe-Union SG hangi kanalda? Fenerbahçe-Union SG EXXEN’de mi? TV8,5 Arsenal-Porto maçını yayınlıyor mu?” gibi soruların yanıt bulması anlamına geldi.

Son Çeyrek Finalistler TV8,5’ta Belli Oluyor

TV8,5 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden maç yayınlarına devam ediyor. Başarılı kanalın hafta içi yayın akışında tam 4 karşılaşma yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta beklenmedik bir mağlubiyet alan Arsenal, Porto karşısında turu geçmeye çalışacak. Salı 23.00’teki bu kritik mücadele TV8,5’tan naklen yayınlanıyor. Şampiyonlar Ligi’nde son çeyrek finalistler ise Çarşamba günü belli oluyor. Çarşamba 23.00’teki Borussia Dortmund-PSV mücadelesi, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Perşembe ise güne UEFA Avrupa Ligi maçıyla başlanıyor. 20.45’te Rıdvan Yılmaz ve Orkun Kökçü karşı karşıya geliyor. Rangers ile Benfica arasındaki bu keyifli mücadele, TV8,5’ta. Günün kapanışı ise Aston Villa ile Ajax arasındaki mücadele ile yapılıyor. Ahmetcan Kaplan’ın formasını giydiği Ajax, İngiltere’de tur peşinde. Perşembe 23.00’ten itibaren bu keyifli mücadeleyi TV8,5’tan takip edebilirsiniz.         

  UEFA Şampiyonlar Ligi Canlı Yayın      

Suudi Arabistan ve Hollanda’dan Maç Yayınları Devam Ediyor

TV8,5, Suudi Arabistan ve Hollanda’dan maç yayınlarına devam ediyor. Cuma 22.00’de Al Ahli ile Al Nassr arasındaki mücadele ile yayınlar başlıyor. Cumartesi günü ise Al Hilal ile Damac arasındaki karşılaşma, TV8,5’ta yayınlanıyor.

Pazar günü ise Hollanda Eredivisie’den üç karşılaşma yayın akışında. 14.15’te Volendam ile AZ Alkmaar arasındaki karşılaşma futbolseverlerle buluşuyor. Ardından Feyenoord, Heerenveen’e konuk oluyor. Günün ve haftanın kapanışı ise Sparta Rotterdam-Ajax karşılaşmasıyla yapılıyor.