W-Sport Sadece S Sport Plus’ta

11.03.2024 - 15:10

W-Sport Sadece S Sport Plus’ta

Dünyanın en iyi kadın sporcularının birbirinden çekişmeli müsabakalarını ekranlara getiren W-Sport, sadece S Sport Plus’ta. Kadın sporcuların birbirinden önemli organizasyonlardaki mücadelesini, S Sport Plus’ta W-Sport kanalından izleyebilirsiniz. S Sport Plus’ın önümüzdeki dönemde yeni kanalları eklemeye devam etmesi bekleniyor.

Son dönemde yerel kanalları platforma ekleyen S Sport Plus, geçtiğimiz haftalarda yeni bir sürprize imza attı. Kadınlarda dünyanın birçok farklı spor organizasyonunu ekranlara getiren W-Sport, sadece S Sport Plus’ta olacak.

Voleyboldan tenise, tenisten futbola birçok organizasyonu canlı yayınlarla sporseverlerle buluşturan W-Sport’u Sport Plus’ta izleyebilirsiniz. W-Sport’u S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Dünyanın En İyi Kadın Sporcularının Adresi W-Sport

S Sport Plus, W-Sport kanalının platforma eklendiğini Instagram hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda W-Sport için dünyanın en iyi kadın sporcularının adresi ifadesine yer verildi. S Sport Plus’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Dünyanın en iyi kadın sporcularının adresi W-Sport, şimdi S Sport Plus’ta! ⛹🏻‍♀️🏌🏻‍♀️🤾🏻‍♀️
İngiltere, İtalya ve Amerika dahil olmak üzere 6 ülkenin üst düzey futbol ligleri, ITF tenis turnuvaları ve daha birçok organizasyon S Sport Plus’ta yayınlanacak.

W-Sport Nedir?

Her hafta yayınladığı canlı futbol maçlarıyla geniş bir futbol portföyüne sahip W-Sport’ta İngiltere Kadınlar Süper Ligi, Almanya Kadınlar Futbol Ligi, Amerika Kadınlar Futbol Ligi, İtalya Kadınlar Futbol Ligi, Fransa Kadınlar Futbol Ligi, İsveç Kadın Futbol Ligi gibi kadın futbolu ligleri bulunuyor. Her hafta bu liglerden birçok müsabaka canlı yayınlarla W-Sport’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Ayrıca, X (extreme E), NCAA (basketbol), ITF (tenis), Longines Global Champions Tour (binicilik), Voleybol Bundesliga, Billie Jean King Cup Juniors (basketbol), The Women’s Tour (bisiklet) gibi tenisten atletizme bokstan biniciliğe kadar geniş bir yelpazede canlı spor etkinliklerini sporseverlerle buluşturuyor. Sizler de S Sport Plus üyesi olarak W-Sport kanalını kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz.