CBC Sport 12-14 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

11.03.2024 - 13:33

CBC Sport 12-14 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

Azerbaycan kanalı CBC Sport, 12-14 Mart arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden toplam 4 karşılaşmayı CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz. CBC Sport, Avrupa kupalarındaki maç yayınlarına önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Türkiye’den izlenebilen başarılı Azerbaycan kanalı CBC Sport, her hafta Avrupa kupaları maçlarını futbolseverlerle buluşturuyor. CBC Sport, 12-14 Mart programını da geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden 2, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden 1’er maç CBC Sport ekranlarında olacak.

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe-Union SG şifresiz mi? Fenerbahçe-Union SG CBC Sport’ta mı? Fenerbahçe-Union SG bedava izlemek mümkün mü? CBC Sport yayın akışına nasıl ulaşabilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi’nde Son Çeyrek Finalistler Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda 4 karşılaşma daha oynanacak. Bu karşılaşmaların iki tanesi CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. 

Salı günü 23.00’te ilk maçta yenişemeyen iki takım karşı karşıya geliyor. Barcelona ile Napoli arasındaki Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçını, Salı 23.00’ten itibaren CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çarşamba günü ise Atletico Madrid ile Inter arasındaki dev mücadele ekranlara geliyor. Ligde şampiyonluğa koşan Inter, Atletico Madrid önünde ilk maçta yakaladığı avantajı korumaya çalışacak. Atletico Madrid-Inter Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçını, Çarşamba 23.00’ten itibaren CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.             
   
Atletico Madrid-Inter Şampiyonlar Ligi      

Fenerbahçe Çeyrek Final Peşinde

Temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Union SG’ı Kadıköy’de konuk ediyor. Avantajını korumak isteyen Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisi Union SG’ı konuk edeceği UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçı, CBC Sport’ta olacak. Perşembe 20.45’teki bu mücadeleyi CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

CBC Sport’ta ekranlara gelecek bir diğer mücadele ise Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen arasında oynanacak. Azerbaycan’da 2-2 berabere kalan iki ekibin Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalma mücadelesi, Perşembe 23.00’ten itibaren CBC Sport’ta.