BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Pendikspor 10 Mart BEIN LİNK

10.03.2024 - 16:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Pendikspor 10 Mart BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00’da bir diğer İstanbul temsilcisi Pendikspor ile Ülker Stadyumu’nda karşılaşıyor. Zirve takibi yapan sarı lacivertli takımın bu keyifli karşılaşmasından önce dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Pendikspor maçı izle, Fenerbahçe Pendikspor canlı izle, Fenerbahçe Pendikspor canlı maç izle, Fenerbahçe Pendikspor maç izle, Fenerbahçe Pendikspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE-PENDİKSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe pendik

Fenerbahçe-Pendikspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Pendikspor Linki Fenerbahçe’nin taraftarının da desteğiyle Pendikspor takımını ağırlayacağı zorlu müsabaka, beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Fenerbahçe-Pendikspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Pendikspor lig maçına dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler FB TV canlı yayınından faydalanabilir.

FENERBAHÇE-PENDİKSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-PENDİKSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Hata Yapmak İstemiyor

 fenerbahçe antrenman

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, son yıllarda kolay kolay görülmeyen bir rekabete tanıklık ediyoruz. İki takım arasında hem saha içinde hem de saha içinde ciddi bir restleşme söz konusu. Liderliği eline alan ve o günden beri de puan kaybı yaşamayan Galatasaray, oldukça zor engelleri bir bir aşmayı bildi. Fenerbahçe ise en kötü olasılıkla deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maça kadar puan farkının açılmasına izin vermek istemiyor. İki takım da kolay kolay puan kaybedecek gibi görünmüyor. Bu nedenle Rams Park’ta bizi büyük bir final maçı bekliyor olabilir. Fenerbahçe son olarak geçen hafta Hatayspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Maç tahmin edilenden daha da kolay geçti. Bu arada sarı lacivertliler diğer hafta zorlu Trabzonspor deplasmanına gidiyor.

Fenerbahçe Avrupa’yı Salladı

Ligde lideri 2 puan gerisinde haftaya giren Fenerbahçe, bir yandan da Avrupa’daki zaferin keyfini sürüyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe haftanın en etkileyici galibiyetlerinden birine imza attı. Pek çok oyuncusundan yüksek verim alan takım, deplasmandan 3 golle döndü. Belçikalı forvet Batshuayi’nin kendi ülkesinde galibiyeti getiren gollerden birine imza atması ekstra bir sevinç yarattı. Osterwolde’nin attığı goldeki müthiş hız ve fizik güç ise akılda kalan bir diğer noktaydı. Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe hafta arasında bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

Pendikspor 4 Haftadır Galip Gelemiyor

 pendikspor maç afişi

Trendyol Süper Lig’in yeni takımı Pendikspor, ilk senesinde küme düşmek istemiyor. Nitekim devre arasında yaptıkları önemli transferlerle de bunu kanıtladılar. Umut Nayir transferi sonrasında hareketlenen takım, son haftalarda yeniden düşüşe geçti. İbrahim Üzülmez ile ilk maçına geçtiğimiz hafta çıkan Pendikspor, Konyaspor’a 2-0 kaybetti. İç sahada alınan bu yenilgi küme düşmeme mücadelesi veren takım adına oldukça yaralayıcı oldu. Pendikspor’un bundan sonraki haftalar için de kolay bir fikstürü yok. 4 haftadır maç kazanamayan Pendikspor, Fenerbahçe karşısında sürpriz yapmak istiyor. Midtsjö cezalı, Emre Taşdemir ise sakat durumda. Takım hücum hattında Badou Ndiaye ve Mame Thiam gibi isimlerle etkili olmaya çalışacaktır.