BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Manchester City 10 Mart BEIN LİNK

10.03.2024 - 16:17

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Manchester City 10 Mart BEIN LİNK

İngiltere Premier Lig’de gözler, bu akşam oynanacak derbide. Ligin iki güçlü ekibi Liverpool ve City, Anfield’de karşı karşıya gelecek. Türkiye saatiyle 18.45’te başlayacak olan karşılaşmaya taraftarları yoğun şekilde ilgi göstermesi bekleniyor. Maçtan önce futbol tutkunlarının yöneldiği aramlar şu şekilde: "Manchester City maçı izle, Liverpool maçı izle, Liverpool Manchester City canlı izle, Liverpool Manchester City canlı maç izle, Liverpool Manchester City maç izle, Liverpool Manchester City bedava maç izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramaların öne çıktığı görülüyor. Liverpool Manchester City maçına dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

liverpool city

Liverpool-Manchester City Maçı Canlı Yayın Linki 

Liverpool-Manchester City İzleme Linki Manchester City ve Liverpool’un karşı karşıya geleceği zorlu maçı ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool-Manchester City Maçı Canlı Takip

Zirve yolunda yine ciddi bir rekabet içerisinde olan City ve Liverpool, futbol severlere harika bir müsabaka vadediyor. Maç istatistikleri için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI TAKİP

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Liverpool Premier Lig’in Zirvesinde

 liverpool premier lig

Bu sezon Premier Lig’de taraftarları oldukça heyecanlandıran bir rekabet söz konusu. Liverpool ve City haricinde Arsenal de bu rekabetin içerisinde yer alıyor. Arsenal maç fazlasıyla zirveye oturdu ancak haftaya Liverpool’un önde girdiğini hatırlatalım. Dolayısıyla kozlar hala Liverpool’un kendi elinde. Tabii aynı durum bu hafta özelinde City için de geçerli. City bu maçı kazanırsa zirveye yerleşiyor. Kalan 11 haftada zirve yarışında epey yer değişikliği olacak gibi görünüyor. Kırmızılar geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında kayıp yaşamadı ve liderliğini sürdürdü. Golün son saniyelerde gelmesi ise bambaşka bir sevinç yarattı. Bu arada ev sahibi ekipte bu maç öncesinde Alisson, Matip, Diogo Jota, ve Arnold gibi ciddi isimler sakat.

Manchester City Derbide Hata Yapmadı

 city maç afişi

Derbi maçının bir diğer kanadını oluşturan Manchester City geçen hafta kendisi adına son derece özel bir maça çıktı. Manchester United ile bir başka derbi maçına çıkan Guardiola’nın ekibi beklenildiği üzere hata yapmadı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatmalarına karşın ikinci yarıda etkili bir geri dönüşle maça ortak olmayı bildiler. Derbiyi 3 golle kazanan City, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri durumunda. Bu maçta alacakları bir galibiyet onları doğrudan zirveye taşıyacak. Bu arada deplasman ekibinde Jack Grealish’in sakatlığı sürüyor.

Takımlar Avrupa’da Ne Yaptı?

 guardiola klopp

Bu hafta içerisinde her iki takım da Avrupa’nın farklı kulvarlarında mücadele etti. Şampiyonlar Ligi’nde City, Kopenhag ile sahasında karşılaştı. Maçı 3-1 kazanan City, böylece çeyrek final kapısını açmış oldu. Öte taraftan Liverpool yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Kırmızılar Perşembe akşamı Sparta Prag’ı 5 golle geçti. Prag ekibi bir önceki turda hatırlanacağı üzere temsilcimiz Galatasaray’ı elemişti. Bu arada City ve Liverpool ligin ilk yarısında 1-1 berabere kalmışlardı. Geçen sezon bu sahada oynanan randevuda ise kazanan, 1-0’lık skorla Liverpool tarafı olmuştu.