Suudi Arabistan Ligi Yeniden EXXEN’de

19.02.2024 - 19:53

Suudi Arabistan Ligi Yeniden EXXEN’de

Suudi Arabistan Ligi yeniden EXXEN’de. Ligin yayıncısı EXXEN, Suudi Arabistan Ligi maçlarını kaldığı yerden yayınlamaya devam ediyor. 

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi sonrasında Suudi Arabistan Ligi yayıncıları EXXEN ve S Sport Plus’ın bu ligdeki karşılaşmaları yayınlamayacağı belirtilmişti. Suudi Arabistan Ligi’nde devre arası sona erdi ve EXXEN maçları yayınlamaya başladı. Suudi Arabistan Ligi’ni EXXEN’de izlemeye devam edebilirsiniz. S Sport Plus ise halen bu maçları yayınlamıyor.

EXXEN’in Suudi Arabistan Ligi’ni yayın akışına almasının ardından “Suudi Arabistan Ligi hangi kanalda? Suudi Arabistan Ligi şifresiz mi? Suudi Arabistan Ligi’ni nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Haftanın Programında Tek Maç Var

Suudi Arabistan Ligi’nin Türkiye’de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. S Sport Plus, bu maçları yayınlamayacağını duyursa da ligin Türkiye’deki diğer yayıncısı EXXEN sessiz kalmıştı. Ligde devre arası sona erdi ve EXXEN’de Suudi Arabistan Ligi yayınları devam etti. Bu hafta yayınlanacak karşılaşma da geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Ligde 21’inci haftada Al Shabab, Talisca ve Ronaldo gibi isimlerin formasını giydiği Al Nassr’ı konuk ediyor. Zirve yarışından kopmak istemeyen Al Nassr, zorlu deplasmanda 3 puan hedefliyor. Al Shabab ile Al Nassr arasındaki mücadeleyi, Pazar 20.00’den itibaren EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

EXXEN’in önümüzdeki haftalarda da Suudi Arabistan Pro Lig maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor. EXXEN üyesi olarak bu karşılaşmaları takip edebilirsiniz.


EXXEN Platformunda Hangi Maçlar Var?


EXXEN, yaklaşık üç sezondur canlı maç yayınlarıyla dikkat çekiyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran EXXEN, sezon başında Suudi Arabistan Ligi ve Hollanda Eredivisie yayın haklarını aldı. Fatih Terim’in Panathinaikos ile anlaşmasının ardından Yunanistan Ligi yayın haklarını da alan EXXEN’de bu sayede toplamda 6 ligi takip etme şansınız bulunuyor.

Önümüzdeki sezon ise EXXEN’in neler yapacağı merak konusu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın hakları TRT’ye geçti. Eredivisie yayın haklarının da 1 yıllık olduğu belirtildi. Bu sebeple platformun maç yayınlarına devam edip etmeyeceği merak konusu.