BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 19 Şubat BEIN LİNK

19.02.2024 - 18:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 19 Şubat BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 19.00’da Konyaspor takımını Tüpraş Stadyumu’nda ağırlıyor. Zorlu geçmesi beklenen müsabaka öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Konyaspor maçı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Konyaspor maç izle, Beşiktaş Konyaspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeler inceleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş konyaspor maç afişi

Beşiktaş-Konyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Konyaspor İzleme Linki Beşiktaş ve Konya temsilcisini karşı karşıya getirecek olan lig maçını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Konyaspor Maçı Canlı Takip

Bu sezonun taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan iki ekibi İstanbul’da karşılaşıyor. Maç istatistikleri için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Kayseri’de Kazanamadı

 kayseri bjk

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de istikrarsız şekilde ilerlemeyi sürdürüyor. Takım geçen hafta Kayseri deplasmanında 2 puan bırakırken oyun olarak taraftarını tatmin etmedi. Hatırlanacağı üzere o maçın öncesinde siyah beyazlı takımın 2 haftalık bir galibiyet serisi vardı. Bu sezon Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve ligi üçüncü sırada tamamlamak istiyor. Önümüzdeki sezonun planlamasına odaklanan takım, bir anlamda prestij maçlarına çıkıyor. Bu maçta Semih, Fernandes, Ghezzal, Cenk gibi isimlerin ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Al Musrati Transferi Heyecan Yarattı

 al musrati

Beşiktaş ara transfer döneminin en hareketli kulübü olmayı başardı. Nitekim takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı pek çok transferin gerçekleşeceği bekleniyordu. Takıma şu ana dek katılan oyuncular arasında özellikle de Al Musrati’nin apayrı bir heyecan yarattığını söyleyebiliriz. Oyuncu takıma Portekiz’in Braga takımından dahil oldu. Beşiktaş’a kazandırılan yılız futbolcunun bu akşam taraftarıyla ikinci yarıda da olsa buluşması bekleniyor. Siyah beyazlılar bu oyuncu için 11 milyon Euro bedel ödediğini açıkladı. Bu arada Hadziahmetovic, Tayfur ve Chamberlain sakat oldukları için Konyaspor maçının kadrosuna yer alamayacaklar.

Konyaspor Haftalar Sonra Kazandı

 konyaspor maç afişi

Süper Lig’in önemli takımlarından biri olan Konyaspor, uzunca bir dönemdir maç kazanmakta zorlanıyordu. Takım geçen hafta, tam 7 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı. Ankaragücü karşısında galibiyet golünü Prip kaydetti. Yeşil beyazlı takım Beşiktaş maçına bu nedenle moralli çıkacak. Fakat bu galibiyet bile onları ateş hattından çıkartmaya yetmedi. Hala son derece kritik bir pozisyonda yer alıyorlar. Ligde bu sezon toplamda 5 defa galibiyet sevinci yaşayan Konyaspor, ligin ilk yarısında Beşiktaş’a kendi sahasında 2-0 kaybetmişti. Bu arada maç öncesinde Adil Demirbağ’ın sakat olduğunu anımsatalım.