BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Sparta Prag 15 Şubat Exxen TV LİNK

15.02.2024 - 19:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Sparta Prag 15 Şubat Exxen TV LİNK

Galatasaray ve Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi Top 16 Play Off Turu kapsamında karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan maç öncesinde popüler aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Sparta Prag maçı izle, Galatasaray Sparta Prag canlı izle, Galatasaray Sparta Prag  canlı maç izle, Galatasaray Sparta Prag maç izle, Galatasaray Sparta Prag maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı farkıyla hazırlanan ve maç öncesi gelişmelere odaklanan detaylı içeriğimiz şimdi sizlerle!

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Sparta Prag Maç Afişi

Galatasaray-Sparta Prag Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Sparta Prag İzleme Linki Galatasaray ve United takımlarının karşı karşıya geleceği kritik müsabaka, ülkemizde Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Galatasaray-Sparta Prag Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray ile United arasındaki maçın tüm biletleri tükendi. Rams Park’taki maçı canlı takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Moralli Durumda

 galatasaray antrenman

Galatasaray son dönemde üst üste aldığı galibiyetlerle beraber moralini oldukça yükseltti. Eksiklerin olduğu dönemi çok iyi bir şekilde değerlendiren takım, bu dönemde ligde hiç fire vermedi. Hem Türkiye Kupası hem de ligde çok başarılı bir şekilde ilerleyen Galatasaray, geçen sezonki çizgisini de aşmış görünüyor. Fenerbahçe’nin 2 puan önüne geçerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, son olarak kupada Bandırmaspor’u eledikten sonra ligde Başakşehir engelini kayıpsız atlattı. Icardi her ne kadar son dönemde suskun olsa da Barış Alper Yılmaz’, attığı gollerle takımını taşımayı sürdürüyor. Barış, özellikle bu dönemde oynadığı futbolla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bu maç öncesinde Abdülkerim ve Nelsson sakat durumda.

Cimbom Şampiyonlar Ligi’nden Geldi

 okan buruk

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan Şampiyonlar Ligi’nden katılım gösterdi. Önümüzdeki sezon Devler Ligi’nde format değiştiği için bu tip geçişler artık söz konusu olamayacak. Hatırlanacağı üzere temsilcimiz grup aşamasında Bayern, Manchester United ve Kopenhag ile mücadele etti. Oyunuyla iz bırakan Galatasaray, grubunu 3’üncü sırada tamamladı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme hakkı kazandı. ki takım daha önce 1997 senesinde Şampiyonlar Ligi kapsamında birbirlerine rakip olmuşlardı.

Sparta Prag Ligde 1 Defa Kaybetti

 sparta prag

Sparta Prag bu sezon kendi liginde şampiyonluğa koşuyor. Şu ana dek ligde 20 maç oynadılar ve sadece tek bir yenilgi aldılar. Toplamda 53 puan toplayan Prag temsilcisi, Slavia Prag ile sıkı bir rekabet içerisinde. Son olarak Karvina deplasmanında galip gelerek serisini devam ettirdiler. Son 7 haftada fire vermeyen Prag’ın form durumu esasen Galatasaray ile çok benziyor. Bu arada UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Glasgow ile beraber ilk 2 sıraya yerleşip bu tura adını yazdırmışlardı. Lukas Haraslin ve Jan Kutcha gibi güçlü isimlerin yer aldığı Çekya ekibinde bu maç öncesinde ciddi bir eksik söz konusu değil.