Emre Bol'u Canlı Yayında Arayan Başkan Ali Koç mu?

13.02.2024 - 11:20

Emre Bol'u Canlı Yayında Arayan Başkan Ali Koç mu?

Sky Spor YouTube kanalının yorumcularından Emre Bol, Kayserispor-Beşiktaş mücadelesinin ardından çıktığı canlı yayında Fenerbahçe ile ilgili bilgiler paylaştı. Paylaştığı bilgilerin ardından bir telefon görüşmesi yapan Bol, bu görüşmeyi kimle yaptığını açıklamadı.

Sky Spor YouTube kanalının başarılı yorumcularından Emre Bol, Kayserispor-Beşiktaş mücadelesinin ardından Emre Zabunoğlu ve Ümit Karan ile canlı yayındaydı. Fenerbahçe ile ilgili bilgiler paylaşan Emre Bol, verdiği bilgilerin ardından telefonla arandı. Kiminle konuştuğunu açıklamayan Bol, yorumlarına kaldığı yerden devam etti. 

Tadic ile Kent’in Arasında Problem Var İddiası

Emre Bol’un canlı yayında Fenerbahçe ile ilgili paylaştığı bilgi Ryan Kent ile Dusan Tadic arasında sorun olduğu yönündeydi. Takımda gruplaşmalar olduğunu belirten Emre Bol’un yorumu şu şekildeydi:

Bu arada takım içerisinden duyduğumuz bazı şeyler var. Bunlar da beni rahatsız ediyor. Bunu muhtemelen Ali bey biliyordur ama bilmiyorsa da buradan söyleyelim. Belki bu işlere bir çözüm bulur ama bence biliyor. İsmail Kartal zaten biliyor. Tadic ile Kent’in arasında ne gibi bir problem var? Araştırın bulun. Ben buradan söylemem. Bu ikilinin çok ciddi bir problem yaşadığını duyuyorum. Hatta Kent’in Balkan grubuyla bir problem yaşadığını duyuyorum. Bu da beni rahatsız ediyor.


Kiminle Konuştuğumu Söylemem

Emre Bol, yaptığı yorumların ardından bir telefon görüşmesi yaptı. Canlı yayında aranan Emre Bol, telefonun karşısındaki kişiye yorumları kendisinin yaptığını dile getirdi. Bunun dışında bir açıklama yapmayan Bol, kiminle konuştuğunu da söylemeyeceğini sözlerine ekledi.

Sky Spor YouTube kanalında canlı yayınlara çıkan Emre Bol, daha sonrasında konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Buna karşılık geçtiğimiz yıldan bu yana medyada çıkan haberler konusunda bir adım atan Fenerbahçe’nin konuyla ilgili açıklama yapacağı tahmin ediliyor.