BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Beşiktaş 12 Şubat BEIN LİNK

12.02.2024 - 19:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Beşiktaş 12 Şubat BEIN LİNK

Kayserispor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Trendyol Süper Lig’de haftanın kapanış maçına Kadir Has Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç öncesinde futbol severlerin yöneldiği aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Kayserispor maçı izle, Kayserispor Beşiktaş canlı izle, Kayserispor Beşiktaş canlı maç izle, Kayserispor Beşiktaş maç izle, Kayserispor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maç öncesi tüm önemli gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kayserispor bjk

Kayserispor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Kayserispor-Beşiktaş İzleme Linki Yeni hocasıyla yavaş yavaş toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş’ın Kayseri deplasmanındaki randevusunu beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Kayserispor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Kayserispor Beşiktaş müsabakasına dair canlı istatistikleri 90 dakika boyunca takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Sahasında Trabzonspor’u Yendi

 beşiktaş süper lig

Beşiktaş Fernando Santos önderliğinde yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Önümüzdeki sezonun takımını da oluşturmaya başlayan Kartal, son hafta kendi evinde Trabzonspor’u 2-0 ile geçti. Maç, büyük ölçüde Beşiktaş’ın kontrolünde geçti. Üstelik maçta Beşiktaş taraftarları takımlarına ciddi bir destekte bulundu. Goller yine genç yıldız Semih’ten geldi. Semih bu formuyla aynı zamanda Milli Takım’a da göz kırpmış oldu. Bu sezon özelinde ligi ilk 3 içerisinde bitirmek isteyen siyah beyazlılarda, Aboubakar, Hadziahmetovic ve Chamberlain gibi isimler sakat durumda.

Beşiktaş Kupada Tur Atladı

 beşiktaş kupa

Beşiktaş Türkiye Kupası özelinde önemli bir engeli daha aştı. Deplasmanda Antalyaspor gibi dişli bir takımla eşleşen Beşiktaş, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Maça kötü başlayan ve geriye düşen Kartal, oyunun sonlarına doğru gelen gollerle tura adeta tutundu. Bu maçta Muleka’nın kazanma coşkusu ve attığı galibiyet gol, teknik heyeti özellikle memnun etti. Beşiktaş’ın çeyrek finaldeki rakibi de bugün yapılan kurayla beraber netleşti. Siyah beyazlı takım, Türkiye Kupası çeyrek finalinde kendi sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Maç, 27-28-29 Şubat tarihlerinden birinde oynanacak.

Kayserispor’da Yasak Kalktı

 kayserispor maç afişi

Kayserispor takımında yasakların kalkması, transfer tahtasının da açılmasına neden oldu. Bu sayede sarı kırmızılı ekip hemen Mehdi Bourabia ile Duckens Nazon’u kadroya dahil etti. Ligde kalmak adına son haftalarda toparlanan Kayserispor, Burak Yılmaz ile pozitif bir görüntü veriyor. Burak Yılmaz, Beşiktaş’tan bu sezon olaylı bir şekilde ayrıldığı için bu maçtaki hırsı ve reaksiyonları merak ediliyor. Burak Yılmaz önderliğinde çıktıkları iki maç da 1-1 beraberlikle neticelendi. Yenilmeseler de 8 haftadır devam eden kazanamama krizi devam ediyor. Takım son olarak geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu.