TV8,5 13-18 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

12.02.2024 - 16:29

TV8,5 13-18 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Sezon başından bu yana her hafta şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 13-18 Şubat arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Avrupa kupaları maçlarını ekranlara getiren TV8,5, yerel liglerden maç yayınlarına da devam edecek.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5 da yayınlarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadeleyi ekranlara getireceğini açıklayan TV8,5, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarına da devam ediyor.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasının ardından “Galatasaray-Sparta Prag TV8,5’ta mı? Galatasaray-Sparta Prag şifresiz mi? TV8,5 Şampiyonlar Ligi’nden hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundan İki Maç TV8,5’ta 

Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadeleyi yayın akışına alan TV8,5, dev heyecanı kaldığı yerden futbolseverlerle buluşturuyor. 

Salı günü 23.00’te Kopenhag ile Manchester City arasındaki keyifli mücadele TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Bu mücadelenin ardından Çarşamba günü Lazio ile Bayern Münih karşılaşması ekranlara geliyor. Şampiyonlar Ligi’nden maç yayınları önümüzdeki turlarda da devam edecek.

Perşembe günü ise iki mücadele yayın akışına alındı. 20.45’te Young Boys ile Sporting karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, TV8,5’tan naklen yayınlanacak. 23.00’te ise Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Benfica, Toulouse’u konuk edecek. 

Salı
  • 23.00 Kopenhag-Manchester City
Çarşamba
  • 23.00 Lazio-Bayern Münih
Perşembe
  • 20.45 Young Boys-Sporting
  • 23.00 Benfica-Toulouse


Hafta Sonu Yayınlar Devam Edecek

TV8,5 son haftalarda Afrika Uluslar Kupası, Hollanda Eredivisie ve Yunanistan Süper Ligi maçlarının yayınlarıyla dikkat çekiyor. Afrika Uluslar Kupası’nın sona ermesiyle TV8,5’un Hollanda Eredivisie ve Yunanistan Süper Ligi’nden daha fazla maçı yayınlaması bekleniyor.

Hafta sonu yayın akışını henüz açıklamayan TV8,5’un Panathinaikos’un Lamia’yı konuk ettiği mücadeleyi ekranlara getirmesi bekleniyor. Hollanda’da zirve yarışını ekranlara taşıması beklenen TV8,5’un önümüzdeki günlerde hafta sonu yayın programını açıklayacağı tahmin ediliyor.