CBC Sport’un 13-15 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

12.02.2024 - 14:28

CBC Sport’un 13-15 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

Azerbaycan’da Avrupa kupalarını ekranlara getiren CBC Sport’un 13-15 Şubat arasında yayınlayacağı maçlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi son 16 turundan iki mücadeleyi yayın akışına alan CBC Sport, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden de birer mücadeleyi ekranlara getireceğini duyurdu. CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Galatasaray-Sparta Prag CBC Sport’ta mı? Galatasaray-Sparta Prag şifresiz mi? CBC Sport Şampiyonlar Ligi’nden hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Avrupa kupalarının olduğu haftalarda canlı maç yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, 13-15 Şubat arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadeleyi yayın akışına alan CBC Sport, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarına da devam edeceğini duyurdu.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu CBC Sport’ta

Şampiyonlar Ligi son 16 turunu ekranlara getirecek CBC Sport, yayın akışını açıkladı. Her hafta olduğu gibi iki mücadele CBC Sport’ta olacak.

CBC Sport’un ekranlara getireceği ilk mücadelede Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid sahne alacak. Leipzig ile Real Madrid arasındaki mücadele, Salı 23.00’ten itibaren CBC Sport’ta.

Çarşamba günü ise Sacha Boey ve Kim Min Jae gibi yolu ülkemizden geçen iki ismin forma giydiği Bayern Münih sahaya çıkıyor. Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Bayern Münih, kendisi gibi beklentileri karşılayamayan Lazio’ya konuk oluyor. Lazio ile Bayern Münih arasındaki mücadele, Çarşamba 23.00’ten itibaren CBC Sport’ta.                   

Şampiyonlar Ligi Kupası Stadyum Görüntüsü      

Galatasaray-Sparta Prag CBC Sport’ta mı?

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasının ardından en çok merak edilen konuların başında, Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki mücadelenin CBC Sport’ta yayınlanıp yayınlanmayacağı geliyor. Kanalın yayın akışında bu mücadele yer alıyor.

Perşembe günü 20.45’teki Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu mücadelesini, CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

CBC Sport’un yayın akışına aldığı son mücadele ise bir Konferans Ligi karşılaşması. Konferans Ligi’nde Serdar Saatçı’nın formasını giydiği Braga, Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı konuk ediyor. Bu keyifli mücadele, Perşembe 23.00’ten itibaren CBC Sport’ta yayınlanıyor.