BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Alanyaspor 11 Şubat BEIN LİNK

11.02.2024 - 17:36

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Alanyaspor 11 Şubat BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00’da Antalya temsilcisi olan Alanyaspor ile Ülker Stadyumu’nda karşılaşıyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları genel olarak, “Fenerbahçe maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Alanyaspor maç izle, Fenerbahçe Alanyaspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor.  Maç öncesi güncel gelişmeleri içeriğimizde bulmanız mümkün.

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Alanyaspor Maç Afişi

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Alanyaspor Linki Fenerbahçe’nin kendi sahasında Alanyaspor’u ağırlayacağı zorlu maçı ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Alanyaspor maçında Çağdaş Altay düdük çalacak. Maç istatistiklerini takip etmek için siz de FB TV canlı yayınından 90 dakika oyunca faydalanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Antalya’dan Zaferle Ayrıldı

 ismail kartal

Lider Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de hedefine hafta hafta ilerliyor. Son resmi maçında sarı lacivertliler Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaştı. Zorlu geçmesi beklenen maç, takımdaki kaliteli ayaklar sayesinde kolay geçti. Fenerbahçe müsabakadan 2-0’lık skorla ayrılmayı bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı. Batshuayi, her an için hazır durumda olduğu mesajını İsmail Kartal’a bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu maçın hemen öncesinde ise Fenerbahçe ligin en zorlu deplasmanlarından birine konuk oldu. Sergen Yalçın önderliğindeki Alanyaspor’u deviren Fenerbahçe, son derece zor bir virajı da dönmüş oldu. O maçı da 2-0 kazanan sarı lacivertlilerde goller Cengiz ve Batshuayi’den gelmişti.

Fenerbahçe Serdar Dursun’u Transfer Etti

 serdar dursun

Fenerbahçe’de ara transfer konusunda hareketli saatler yaşandı. Krunic ve Bonucci gibi oyuncuları ara transfer döneminde takıma dahil eden Fenerbahçe, Emre Mor ve Lincoln gibi oyuncuları da farklı takımlara yollamıştı.  İsmail Kartal yönetiminde aylardır forma şansı bulamayan Kent ise hala herhangi bir takımla anlaşmış değil. Taraftarların ciddi bir bölümü, Kent’i sahada görmek istediklerini belirtse de İsmail Kartal yetenekli isme kupa maçlarında bile şans vermiyor. Fenerbahçe Umut Nayir’i Pendikspor’a yolladıktan sonra eski oyuncusu Serdar’ı takıma yeniden dahil etti. Bu hamle, ciddi eleştirileri de beraberinde getirdi. Bu arada Samuel, Becao, Peres, Osayi ve Fred farklı nedenlerden dolayı kadroda olamayacak isimler arasında bulunuyor.

Alanyaspor Kasımpaşa’ya Kaybetti

 alanyaspor maç hazırlıkları

Güney ekibi Alanyaspor, Süper Lig’in 24’üncü haftasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştı. Maçta genel olarak oyun kontrolünü eline geçiremeyen Alanyaspor, evine puansız döndü. Takım son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralara doğru geriledi ve küme düşme hattına yaklaştı. Şu anda 27 puanı bulunan Alanyaspor, ateş hattının yalnızca 3 puan üzerinde. Takım şu ana dek 26 gol atıp kalesinde 34 gol gördü. Ligin ilk yarısında Alanyaspor Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti. Bu arada deplasman ekibinde tek eksik oyuncu Anderson Silva.