Rıdvan Dilmen: Güntekin Onay Felaket Bir Adamdır

11.02.2024 - 00:34

Rıdvan Dilmen: Güntekin Onay Felaket Bir Adamdır

343 Digital YouTube kanalında Röveşata programının bu haftaki konuğu Rıdvan Dilmen’di. Serhat Ulueren’in sorularını yanıtlayan Dilmen, Güntekin Onay ile yaşadığı yayıncı kuruluş anısını paylaştı. Türk futbolu ile ilgili görüşlerini de paylaşan Rıdvan Dilmen, kendisinden yararlanılmadığını belirtti.

TV8,5’un başarılı yorumcularından Rıdvan Dilmen, 343 Digital Youtube kanalının sevilen programı Röveşata’nın konuğu oldu. Serhat Ulueren’in sorularını yanıtlayan Dilmen, Güntekin Onay ile yaşadığı bir olayı anlattı.

Hemen Orada Sattı Beni

NTV Spor döneminde yayıncı kuruluştan görüntü aldıklarını dile getiren Dilmen, görüntülerin kalitesiz geldiğini ve Güntekin Onay’ın kendisine yayıncı kuruluşu eleştirelim dediğini belirtti. Canlı yayın esnasında yayıncı kuruluşu eleştirmeye başladığını dile getiren Dilmen, Güntekin Onay’ın farklı yorum yaptığını söyledi.

Güntekin Onay felaket bir adamdır. NTV Spor'da Video Lig adında bir program yapıyorduk. Bütün maçların görüntülü analizini yapıyorduk. Rizespor'un bir maçı vardı. Görüntüler çok kötüydü. Güntekin beni dolduruyordu, 'Bu yayıncı kuruluşa bir çakalım hocam, milyon dolarlar veriyoruz, böyle görüntü kalitesi mi olur, ayıptır ya' dedi. Yayına girdik, 'Ya Güntekin Allah aşkına böyle görüntü mü olur ya, o kadar para veriyoruz' dedim. 'Ne yapsınlar abi, o kadar zor şartlarda yayın yapıyorlar ki' dedi...Hemen orada sattı beni!


Türk Futbolunun Bana İhtiyacı Var

Türk futbolunun kendisine ihtiyacı olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, 4-5 yıl futbolumuzu dizayn et diyen bir kişinin çıkmadığını sözlerine ekledi.

Bir bilge olarak Türk futbolunun bana çok ihtiyacı var. 25 senedir gözlerinizin önündeyim, benim gibi bir adamı kullanamadılar ya... Futbolu yutmuş bir adamım, camiaları biliyorum, insanımızı biliyorum, Avrupa'yı biliyorum, eğitimi biliyorum. 'Ya kardeşim gel sen şu anahtarı al, 4-5 sene bizim futbolumuzu dizayn et' diyen olmadı ya...Birisi de gelip demez mi ya?