BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Başakşehir 11 Şubat Bein LİNK

10.02.2024 - 17:57

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Başakşehir 11 Şubat Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Başakşehir ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşmadan önce popüler olan aramalar genel olarak şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Başakşehir maçı izle, Galatasaray Başakşehir canlı izle, Galatasaray Başakşehir canlı maç izle, Galatasaray Başakşehir maç izle, Galatasaray Başakşehir lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla canlı yayın bilgilerini ve önemli gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray başakşehir

Galatasaray-Başakşehir Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Başakşehir İzleme Linki Galatasaray ve ligin en sert takımlarından biri olan Başakşehir’i karşı karşıya getirecek olan maç, beIN Sports HD 1 ekranlarından izlenebilecek.

Galatasaray-Başakşehir Maçı Canlı Takip

Galatasaray Başakşehir maçına dair tüm canlı istatistikleri takip etmek için GS TV canlı yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY- BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Samsunspor Engeline Takılmadı

 okan buruk

Fenerbahçe ile zirve yarışını sürdüren Galatasaray, bu hafta Başakşehir takımını ağırlıyor. Çağdaş Atan ve Okan Buruk’u karşı karşıya getirecek olan müsabakanın her iki takım için de oldukça zorlu geçmesi bekleniyor. Galatasaray son resmi maçında Türkiye Kupası Son 16 Turu kapsamında Bandırmaspor ile oynadı ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Onun öncesinde ise deplasmanda ligin yeni takımı Samsunspor ile karşılaşan Cimbom, 2-0’lık bir galibiyet elde etti. Bu maçın Galatasaray açısından zorlu geçmesi bekleniyordu ancak Okan Buruk’un öğrencileri oyunu erken çözdü. Bu arada Başakşehir maçı öncesinde Galatasaray, Abdülkerim ve Oliveira ile beraber Hakim Ziyech’ten de yararlanamayacak.

Cimbom Derrick Köhn’ü Transfer Etti

 galatasaray transfer

Galatasaray bu aralar transferde hareketli saatler yaşıyor. Bacambu ile yollarını ayıran Galatasaray, yerli oyuncusu Halil’i de Hatayspor’a kiraladı. Bu hafta içi aynı zamanda Derrick Köhn ile resmi sözleşme yapıldığı açıklandı. Oyuncu ile 2026 yılına dek anlaşma sağlandı. Üstelik kulübün uzatma opsiyonu da elinde. Almanya ekiplerinden Hannover’de oynayan Köhn, 3.3 milyon Euro karşılığında Galatasaray takımına kazandırıldı. Savunma pozisyonunda oynayan Alman oyuncu Derrick Köhn, 25 yaşında. Başarılı oyuncu daha önce Bayern ve Hamburg formaları da giydi.

Başakşehir Sahasında Kazandı

 çağdaş atan

Rams Park’a bu akşam konuk olacak Başakşehir’i zorlu bir 90 dakika bekliyor. Takım Çağdaş Atan’ın takıma dahil olması ile beraber iyi bir form tuttu. Son resmi maçta Türkiye Kupası’nda Hatayspor engelini uzatmalarla da olsa geçmeyi bildiler. Böylece çeyrek finale adını yazdırarak büyük bir moral buldu. Son lig maçında ise Başakşehir, kendi sahasında İstanbulspor’u 2-0 ile geçti. Böylelikle 24 haftanın sonunda Çağdaş Atan’ın talebeleri 33’üncü puanına ulaşmış oldu. İstanbul temsilcisinde hedef bu sezon ligi ilk 3 sırada tamamlamak. Şu anda Beşiktaş ile aralarında sadece 6 puanlık bir fark söz konusu. Başarılı takımda Ömer Ali Şahiner dışında Pelkas ve Leo Duarte kadroda olamayacak.