2024 Basketbol Erkekler Türkiye Kupası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

10.02.2024 - 17:02

2024 Basketbol Erkekler Türkiye Kupası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

Basketbol Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final aşamasıyla başlıyor. 2024 Basketbol Erkekler Türkiye Kupası, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da basketbolseverlerle buluşuyor. Çeyrek finalden finale kadar tüm maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Basketbol Türkiye Kupası’nda Salı günü çeyrek final maçları başlıyor. Tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanacak Basketbol Türkiye Kupası’nda tüm maçlar TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. 

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Basketbol Türkiye Kupası hangi kanalda? Basketbol Türkiye Kupası şifresiz mi? Basketbol Türkiye Kupası ne zaman başlıyor?” gibi sorular yanıt buldu.

Çeyrek Finaller Salı Günü Başlıyor

Basketbol Türkiye Kupası’nda çeyrek finaller Salı günü başlıyor. Günde iki maç oynanıyor ve Çarşamba günü yarı finalistler belli oluyor. Çeyrek final maçlarında ev sahibi uygulaması bulunuyor. Yarı finaller ve final mücadelesi tarafsız sahada oynanacak. 

Salı günü 18.00’de Anadolu Efes ile Manisa BB arasındaki karşılaşma ilk yarı finalisti belirliyor. Bu maçın ardından Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Ekmas kozlarını paylaşıyor.

Çarşamba günü ise Beşiktaş Emlakjet ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geliyor. Son yarı finalist ise Petkimspor ile Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele ile belli oluyor.

Salı
  • 18.00 Anadolu Efes-Manisa BB
  • 20.30 Pınar Karşıyaka-Galatasaray Ekmas

Çarşamba
  • 18.00 Beşiktaş Emlakjet-Bahçeşehir Koleji
  • 20.30 Petkimspor-Fenerbahçe Beko


Basketbol Türkiye Kupası Dörtlü Final Konya’da

Çeyrek final maçlarını kazanan ekipler, Cuma günü Konya’da yarı final maçlarına çıkacak. Cuma günü oynanacak yarı final maçlarının ardından da Pazar günü kupanın sahibi belli olacak.

Basketbol Türkiye Kupası’nda yarı final ve final maçları da TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. Yarı final ve final programı şu şekilde:

Cuma
  • 18.00 Yarı Final
  • 21.00 Yarı Final
Pazar 
  • 15.30 Final