TV8,5’un 10-11 Şubat’ta Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

10.02.2024 - 12:03

TV8,5’un 10-11 Şubat’ta Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

Başarılı spor kanallarından TV8,5’un 10-11 Şubat’ta yayınlayacağı maçlar belli oldu. Afrika Uluslar Kupası’nda final ve üçüncülük maçlarını ekranlara getirecek TV8,5, Yunanistan Ligi maç yayınlarına da devam edeceğini duyurdu.

Her hafta dünyanın dört bir yanından spor müsabakalarını ekranlara getiren TV8,5, 10-11 Şubat programını açıkladı. Afrika Uluslar Kupası maçlarını futbolseverlerle buluşturacak TV8,5, Yunanistan Ligi yayınlarına da devam edecek.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasıyla “Afrika Uluslar Kupası final maçı şifresiz mi? Afrika Uluslar Kupası finali TV8,5’ta mı? Panathinaikos maçını TV8,5’ta nasıl izleyebilirim? Panathinaikos maçı şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Afrika’nın En Büyüğü TV8,5’ta Belli Oluyor

Afrika Uluslar Kupası maç yayınlarıyla 1 aydır futbolseverleri memnun eden TV8,5, üçüncülük ve final mücadelesini naklen yayınlayacağını duyurdu.

Cumartesi (Bugün) 23.00’te Güney Afrika ile Demokratik Kongo Afrika Uluslar Kupası üçüncülük maçında karşı karşıya geliyor. Bu keyifli mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Afrika Uluslar Kupası’nda final mücadelesi ise Pazar günü oynanıyor. Ev sahibi Fildişi Sahili ile Nijerya, Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu için karşı karşıya geliyor. Pazar 23.00’teki dev finali de TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cumartesi
  • 23.00 Güney Afrika-Demokratik Kongo
Pazar 
  • 23.00 Fildişi Sahili-Nijerya
Afrika Uluslar Kupası Finali      

Panathinaikos Seri Yakalama Peşinde

TV8,5 hafta sonu Yunanistan Ligi’nden tek mücadeleyi yayın akışına aldı. Bu mücadelede Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, Panserraikos karşısında galip gelmeye çalışacak.

Ligde oynadığı son 5 maçı da kaybetmeyen Panserraikos, geçtiğimiz hafta Aris ile 1-1 berabere kaldı. Ligde ilk 6 hedefleyen Panserraikos, bu hedef için güçlü Panathinaikos’u mağlup etmek zorunda.

Panathinaikos ise geçtiğimiz hafta derbide Olympiakos karşısında galip gelmeyi başardı. Yeniden zirve yarışına tutunan Panathinaikos, PAOK ile AEK’in karşı karşıya geleceği haftada hata yapmak istemiyor.

Panserraikos ile Panathinaikos arasındaki mücadeleyi, Pazar günü 18.00’den itibaren TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.