BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko 9 Şubat S SPORT LİNK

09.02.2024 - 20:56

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko 9 Şubat S SPORT LİNK

Eurolig’deki başarılı temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Türkiye saati ile 22.15’te başlayacak olan kritik maç, her iki takım tarafından da oldukça önemseniyor. Son derece zorlu geçmesi beklenen maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Panathinaikos maçı izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko canlı izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko maç izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeler içeriğimizde sizlerle!

PANATHINAIKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

pana fenerbahçe beko

Panathinaikos–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Yunanistan’daki zorlu randevusu bu akşam sadece S Sport üzerinden yayınlanacak.

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’in iki formda takımı Yunanistan’da birbirlerine rakip oluyor. Maç istatistiklerini aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

PANATHİNAİKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko İlk Maçı Kazanmıştı

 fenerbahçe beko eurolig

Eurolig’deki temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam kendisi adına son derece önemli bir maça çıkıyor. Hem Ergin Ataman ile kulüp arasındaki gerginlik hem de ilk 4’e girme noktasında bu maç bambaşka bir anlama sahip. Takımın maça farklı bir şekilde odaklanacağı kesin. Fakat OAKA’da ekibimizi son derece yoğun bir atmosfer bekleyecek gibi görünüyor. Fenerbahçe Beko ilk maçta Pana’yı 14 sayılık farkla geçmişti. Biletlerin satıldığı maç, seyir zevki açısından da çok şey vadediyor. Fenerbahçe Beko gecen hafta ligde 2 müsabakaya çıktı. Salı günü ASVEL’i yensek de Monaco deplasmanından galibiyetle ayrılamadık. Motley, Fenerbahçe Beko adına son derece etkili iki maça imza attı. 

Fenerbahçe Beko Galatasaray’ı Kolay Geçti

 fenerbahçe beko derbi

Fenerbahçe Beko, Monaco karşısında alınan yenilgiyi ligdeki derbi maçıyla telafi etti. Sold Out olan salonda basketbol severler oldukça keyifli bir derbi maçı izleme şansı buldu. Fenerbahçe Beko Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısı yakın skorla geçmesine rağmen sarı lacivertliler ikinci yarıda vites artırdı. Özellikle de Melih, Dorsey ve Wilbekin son derece etkili bir performans sergiledi. Bu galibiyetle beraber sarı lacivertli takım 19 maçta 16’ncı galibiyetine uzandı. Bu arada Metecan Birsen, Dyshawn Pierre ve Yiğit Hamza Mestoğlu, sakatlık problemlerinden dolayı OAKA’da sahne alamayacak.

Ergin Ataman Rövanşı Almak İstiyor

 ergin ataman

Anadolu Efes’te elde ettiği başarılardan sonra Panathinaikos’a transfer olan Ergin Ataman, şu ana dek oldukça iyi bir performans sergiliyor. Ergin Ataman ve Fenerbahçe Beko arasındaki hikaye basketbol tutkunlarının malumu. Dolayısıyla Ataman’ın takımını bu maça çok daha özel bir şekilde hazırlaması sürpriz olmayacaktır. Ergin Ataman, maçtan önce yaptığı açıklamada taraftarının maçta çok özel bir atmosfer yaratacağına vurgu yaptı. Bir yandan da iki takım arasındaki averajın da maç sonunda öne çıkması muhtemel. Sloukas, Nunn, Lessort, Vildoza gibi oldukça etkili isimler Pana’nın kadrosunda yer alıyor. Bu arada Pana son lig maçında kendi salonunda kaybederek bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Maçtan sonra koç Ataman, maçların başlama saatini eleştirmişti.