2023/24 Basketbol Süper Ligi 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

09.02.2024 - 13:54

2023/24 Basketbol Süper Ligi 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta olduğu gibi 20’nci haftada da iki mücadele şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. Ligde kalan maçların adresi ise beIN Sports 5.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 20’nci hafta Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlıyor. Her hafta iki mücadeleyi ekranlara getiren beIN Sports Haber, 20’nci haftada da yayınlarına devam ediyor. Ligde kalan maçlar ise beIN Sports 5 ekranlarından şifreli yayınlanıyor.

beIN Sports Haber’in yayını akışını açıklamasının ardından “Galatasaray Ekmas-Anadolu Efes şifresiz mi? Beşiktaş Emlakjet-Büyükçekmece beIN Sports Haber’de mi? Samsunspor-Fenerbahçe Beko şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Merkezefendi Belediyesi Yeniden Galibiyetle Tanışmak İstiyor

Galatasaray Ekmas ve Samsunspor karşısında galip geldikten sonra küme düşme hattından kurtulan Merkezefendi Belediyesi, ardından oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Emlakjet karşısında beklentileri karşılayamayan Merkezefendi Belediyesi, Manisa BB önünde galibiyet hedefliyor.

Manisa BB ise ligin iddialı ekipleri arasında yer alıyor. Oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazanmayı başaran Manisa BB, galibiyet serisini Merkezefendi Belediyesi deplasmanında devam ettirmek istiyor.

Merkezefendi Belediyesi ile Manisa BB arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20’nci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.


Play-off Hattında Kritik Randevu

Tofaş, beklentilerin altında kaldığı sezonda play-off hattına yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Manisa BB karşısında mağlup olmasına rağmen play-off hattının 1 galibiyet uzağında yer alan Tofaş, iç sahada Petkimspor’u yenerek play-off için önemli bir adım atmak istiyor.

Petkimspor ise bu sezon deplasmanlarda bir hayli zorlanıyor. 10 galibiyet alan Petkimspor, bu galibiyetlerin sadece 2 tanesini deplasmanlarda elde etti. Onlar da Tofaş deplasmanında kazanarak play-off hattındaki yerlerini perçinlemek istiyor.

Tofaş ile Petkimspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20’nci hafta mücadelesini, Pazar 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.