EXXEN LİNK Bayern Münih-Galatasaray 8 Kasım CANLI MAÇ İZLE

08.11.2023 - 20:24

EXXEN LİNK Bayern Münih-Galatasaray 8 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu kapsamında Allianz Arena’da kozlarını paylaşacak. Almanya’da yaşayan Türk futbol severlerin de yoğun ilgi gösterdiği maç, Türkiye saati ile 23.00’te başlayacak. Kritik maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Bayern Münih maçı izle, Bayern Münih Galatasaray canlı izle, Bayern Münih Galatasaray canlı maç izle, Bayern Münih Galatasaray maç izle, Bayern Münih Galatasaray maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla önemli gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

BAYERN MÜNİH-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bayern Münih Galatasaray Maç Afişi

Bayern Münih-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Bayern Münih-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Bayern arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı ligin resmi yayıncısı Exxen dijital platformundan yayınlanacak. Maç esnasında teknik bir arıza oluşursa, maç muhtemelen TV8 ekranlarına taşınacaktır.

Bayern Münih-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray’ın Almanya’daki zorlu sınavını 90 dakika boyunca istatistiksel açıdan takip etmek isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BAYERN-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Kritik Dönemeçte

 galatasaray kamp

Ülkemizi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil eden Galatasaray, bu akşam kendisi için çok kritik bir maça çıkıyor. Bu zorlu deplasmandan alınacak 1 puan bile son derece önemli olacak. Bayern grubu bir aksilik olmazsa ilk 2 içinde tamamlayacak gibi görünüyor. İkinci sıra içinse Kopenhag, Galatasaray ve United arasında müthiş bir çekişme söz konusu. United’ın geçen hafta Kopenhag’ı yenmesiyle beraber Galatasaray için işler bir nebze zora girdi. Çünkü Galatasaray bu akşam Avrupa’nın en zorlu deplasmanlarından birine oynarken Manchester, Danimarka deplasmanına gidecek. Bu akşam neticesinde Galatasaray ilk 2 sıradaki yerini kaybetmek istemiyor. Temsilcimizin şu anda toplamda 4 puanı bulunuyor. İlk hafta Kopenhag ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Manchester’ı deplasmanda deviren sarı kırmızılılar, son olarak Bayern’e iç sahada 3-1 kaybetti.

İlk Maçta Galatasaray Oynadı Bayern Kazandı

 galatasaray taraftar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinin kendisi adına en özel ilk yarı performanslarından birine imza attı. Aynı şekilde Bayern de son yıllarda hiçbir deplasmanda böylesine bir baskı yememişti. İlk yarı bittiğinde Galatasaray, rakibini hem topla oynama hem de şut ve gol pozisyonu istatistiği noktasında tam anlamıyla ezdi diyebiliriz. Özellikle 70’inci dakikaya dek oyun üstünlüğünü rakibe kaptırmayan Galatasaray, sonrasında gelen hatalara engel olamadı ve sahadan hak etmediği şekilde 3-1 mağlup ayrıldı. Alınan yenilgiye rağmen taraftar oynana futboldan dolayı takımlarını maç sonunda uzun süre alkışladı. Bu arada bu maç öncesinde sakatlık problemleri olan Muslera ve Icardi’nin iğneyle de olsa sahada yer almaları bekleniyor.

Bayern Gövde Gösterisi Yaptı

 bayern maç afişi

Temsilcimiz Galatasaray’ın bu akşam Almanya’da karşılaşacağı Bayern, grupta oldukça rahat. Belki oynanan 3 maçta da tam olarak tatmin edici bir futbol ortaya koyamadılar ancak en azından puan kaybı yaşamadan yollarına devam ediyorlar. Kuralar çekildiği gün, grubun net şekilde favorisi olarak gösterilen Alman temsilcisini henüz devirebilen çıkmadı. Manchester United ile oynanan maçta Bayern rakibinden 3 gol yemişti. Danimarka’daki maçta da geriye düştükten sonra zor da olsa maçı çevirdiğini anımsıyoruz. Galatasaray deplasmanında da zira ecel terleri dökerek kazanmışlardı. Dolayısıyla Bayern Münih maçlarını kazansa da her daim zorlanıyor. Bu arada kupada 3. Lig takımına elendiler ancak hemen sonrasında ezeli rakipleri Dortmund’u deplasmanda 4 golle geçtiler. Mathijs De Light’ın sakatlık problemi sürüyor.