2023/24 Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

08.11.2023 - 15:29

2023/24 Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından her hafta olduğu gibi ligin 7’nci haftasında da 2 mücadele ekranlara geliyor. Ligde geri kalan karşılaşmalar ise beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki karşılaşma şifresiz yayınlanıyor. İki sezondur beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken kanal, ligin 7’nci haftasında da yayınlara devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da beIN Sports Haber ekranlarında iki karşılaşma, şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşuyor.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi? Galatasaray Ekmas maçı hangi kanalda? Beşiktaş Emlakjet maçı şifresiz mi yayınlanacak?” soruları yanıt buldu.

Haftanın Açılışı beIN Sports Haber’de

Son iki haftada haftanın açılışlarını pas geçen beIN Sports Haber, ligin 7’nci haftasıyla eski şifresiz yayın formatına geri döndü ve haftanın açılış maçını yayın akışına aldı.

Son iki maçını kaybeden ve artık çıkışa geçmek isteyen Büyükçekmece, iç sahada kazanarak üst sıralara tırmanmaya çalışacak. Pınar Karşıyaka ise ligde deplasmandaki ilk galibiyetini arıyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Cuma 19.00’daki Büyükçekmece ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7’nci haftasındaki karşılaşma, şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.

 

Çağdaş Bodrum Büyükçekmece Maç Görüntüsü

Tofaş Çıkış Peşinde

Ligde iddialı olması beklenen ekiplerden Tofaş, son haftalarda galip gelmekte zorlanıyor. 6 hafta sonunda sadece 2 galibiyeti bulunan Tofaş, son üç maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Tofaş’ta hedef zorlu Anadolu Efes deplasmanından galibiyetle dönmek.

Anadolu Efes ise bu sezona istediği başlangıcı yapamadı. Ligde sadece 1 kez mağlup olsa da oyun olarak güven vermeyen Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta ligin yeni ekiplerinden Samsunspor’u rahat geçmeyi başardı.

Ligde sadece 1 kez kaybeden Anadolu Efes ile son üç maçında sahadan istediğini alamayan Tofaş arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7’nci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.