BEIN LİNK Antalyaspor-Beşiktaş 5 Kasım CANLI MAÇ İZLE

05.11.2023 - 16:06

BEIN LİNK Antalyaspor-Beşiktaş 5 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Antalyaspor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Trendyol Süper Ligi’nin 11’inci haftasında karşılaşacak olan takımların mücadelesi öncesinde dikkat çeken aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Antalyaspor Beşiktaş canlı izle, Antalyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Antalyaspor Beşiktaş maç izle, Antalyaspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle en güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz.

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Antalyaspor-Beşiktaş Maç İzleme Linki Antalyaspor Beşiktaş maçına Corendon Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maçı futbol severler beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilecek.

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Antalyaspor Beşiktaş Maç Afişi

Antalyaspor Beşiktaş karşılaşmasına Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç istatistiklerini incelemek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Deplasmanda Güven Vermiyor

 cenk tosun

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kaldı. Ancak hala tam anlamıyla biten bir şey yok. Beşiktaş uzun süreli bir seri yakalamak zorunda. Tabii aynı süreçte de ezeli rakiplerin puan kaybetmesi gerekiyor. Dün Fenerbahçe’nin 3 puan kaybetmesi, Beşiktaş için ekstra bir motivasyon yaratacaktır. Fakat Antalyaspor’un da ligi en zor deplasmanlarından biri olduğunu söylemek gerekiyor. Ayrıca Beşiktaş’ın bu sezon çok kötü bir deplasman karnesi söz konusu. Siyah beyazlı ekip oynadığı 5 deplasman maçından 3 tanesini kaybetti. Geçen hafta Beşiktaş kendi sahasında Gaziantep FK takımını 2-0 ile geçmişti. Beşiktaş’ın iç saha performansı ile deplasman performansı arasında ciddi bir fark bulunuyor.

Beşiktaş’ta Sakatlar Can Sıkıyor

 burak yılmaz

Beşiktaş’ta sakat oyuncuların sayısı gittikçe artıyor. Burak Yılmaz için bu durum oldukça talihsiz bir başlangıç yarattı. Aylar sonra oynamaya başlayan Ghezzal, geçen hafta oynanan maçta tekrar sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ghezzal Antalyaspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Maçta Ghezzal sakatlanınca yerine genç Yakup Arda Kılıç girmişti. Ghezzal dışında kırmızı kart cezalısı olan Amir Hadziahmetovic de bu maçı kaçıracak. Son olarak Amartey ve Masuaku’nun da sakatlıklarından dolayı Antalya deplasmanında olmayacağını belirtelim. Sakatlığını atlatan Tayyip Talha Sanuç ise uzun bir zamanda sonra kafilede yer aldı.

Antalyaspor Başakşehir’i Devirdi

 antalyaspor maç afişi

Nuri Şahin’in takımı Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’de zorlu bir sınava çıkıyor. Antalyaspor geçen hafta da yine iç sahada oynadı. Başakşehir gibi dişli bir ekibi sahasında ağırlayan Antalya ekibi, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu maçta tek gol Dario Saric’ten geldi. Bu maçtan hemen sonra, hafta arasında Türkiye Kupası kapsamında 52 Orduspor takımını 3-0 gibi net bir skorla eledi. Antalyaspor Beşiktaş maçı ile beraber ç sahada üst üste 3’üncü resmi maçına çıkmış olacak. Maçtan önce ev sahibi takımda tek eksik futbolcu Güray Vural. Kırmızı beyazlı takım, Adam Buksa ve Samm Larsonn gibi oyuncularla etkili olmaya çalışacaktır. Antalyaspor takımı geçen sezon bu sahada oynadığı maçı 1-3 kaybetmişti.