CBC Sport’ta 7-9 Kasım Arasında Yayınlanacak Avrupa Kupaları Maçları Belli Oldu

06.11.2023 - 11:07

CBC Sport’ta 7-9 Kasım Arasında Yayınlanacak Avrupa Kupaları Maçları Belli Oldu

Türkiye’den izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport’ta 7-9 Kasım arasında yayınlanacak Avrupa kupaları maçları belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nden 4 maçı yayın akışına alan CBC Sport, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden birer maçı ekranlara getireceğini duyurdu. CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Bayern Münih-Galatasaray CBC Sport’ta mı? Ludogorets-Fenerbahçe şifresiz mi? Beşiktaş-Bodo Glimt CBC Sport’tan mı yayınlanıyor?” gibi sorular yanıt buldu.

Her hafta Avrupa kupalarından birçok mücadeleyi ekranlara getiren CBC Sport, haftanın programını açıkladı. Türkiye’den izlenebilen spor kanallarından CBC Sport, 7-9 Kasım arasında Avrupa kupalarından toplam 6 karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. Şampiyonlar Ligi’nden 4, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden birer maç CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak.

Şampiyonlar Ligi’nden Dört Maç CBC Sport’ta

Şampiyonlar Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, bu hafta toplam 4 mücadeleyi ekranlara getirecek. Salı 20.45’te başlayacak Şampiyonlar Ligi mesaisi, Çarşamba 23.00 maçlarıyla sona erecek.

Salı günü önce Shakhtar ile Barcelona arasındaki mücadele CBC Sport’tan naklen yayınlanacak. Bu maçın hemen ardından Milan ile PSG arasındaki dev maçın adresi, CBC Sport olacak.

Çarşamba günü ise 20.45’te Napoli’nin konuğu Union Berlin olacak. Bu maçın hemen ardından temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında galibiyet arayacak.

Salı
  • 20.45 Shakhtar-Barcelona
  • 23.00 Milan-PSG
Çarşamba
  • 20.45 Napoli-Union Berlin
  • 23.00 Bayern Münih-Galatasaray

Galatasaray-Bayern Münih Maç Görüntüsü

Ludogorets-Fenerbahçe Mücadelesi CBC Sport’ta

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, Fenerbahçe’nin zorlu Ludogorets deplasmanındaki sınavını yayın akışına aldı. Perşembe 23.00’teki Ludogorets ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ludogorets ile Fenerbahçe arasındaki mücadelenin öncesinde ise Karabağ ile Leverkusen arasındaki Avrupa Ligi maçı, CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak. Toplamda 6 mücadeleyi ekranlara getirecek CBC Sport, önümüzdeki haftalarda yayınlara devam edecek.

Perşembe
  • 20.45 Karabağ-Leverkusen
  • 23.00 Ludogorets-Fenerbahçe