BEIN LİNK Fenerbahçe-Trabzonspor 4 Kasım CANLI MAÇ İZLE

04.11.2023 - 17:00

BEIN LİNK Fenerbahçe-Trabzonspor 4 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider Fenerbahçe, kendisi adına sezonun ilk derbisine çıkıyor. Bu akşam saat 20.00’de Kadıköy’de Abdullah Avcı’nın ekibi Trabzonspor’u ağırlıyor. Maçtan önce popüler olan aramalar şu şekilde oluştu: Fenerbahçe maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle, Fenerbahçe Trabzonspor canlı maç izle, Fenerbahçe Trabzonspor maç izle, Fenerbahçe Trabzonspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair en güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Trabzonspor Maç Afişi

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Trabzonspor Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçına ilgi epey fazla. İç sahada müthiş bir seri yakalayan sarı lacivertlilerin Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un kozlarını paylaşacağı maçı 90 dakika boyunca  FB TV yayınından takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR SPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Rekora Koşuyor

 irfan can fenerbahçe

Fenerbahçe dünya çapında kırılması zor bir rekora doğru gidiyor. 21 resmi maçtır kazanan Fenerbahçe bu konuda dünya devleriyle kapışıyor. Daha önce Coritiba, Bayern, Rangers, Real Madrid gibi takımların 20 maçın üzerinde seriler yakaladığı biliniyor. Fenerbahçe’nin rekoru kırması için 7 resmi maçı daha kazanması gerekiyor. En azından şimdilik en iyi sezon başlangıcını eline almayı başardı. Fenerbahçe haftaya lider girmişti ancak Galatasaray’ın dün kazanması, liderliğin geçici süre el değiştirmesine neden oldu. Fenerbahçe’nin bu maçı kaybetmesi, liderliği rakibine vermesi demek. Fakat beraberlik halinde averaj farkıyla liderliğini sürdürecek. Son olarak sarı lacivertliler deplasmanda Pendikspor’u 5 golle geçmişti.

Maç Öncesi Karşılıklı Açıklamalar

 fenerbahçe açıklama

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında özellikle de 2010-2011 sezonundan sonra ciddi bir rekabet oluştu. Bu periyotta oynanan maçların çok ciddi bir bölümünü sarı lacivertliler kazandı. Özellikle de Kadıköy’de Fenerbahçe rakibine çok uzun bir dönemdir kaybetmiyor. Trabzonspor kulübü kendi resmi sayfası üzerinden bu maç öncesinde hakem kararlarını eleştiren sert bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe de bu açıklamayı karşılıksız bırakmadı ve kulüp olarak hakem kararlarından dolayı asıl mağduriyet yaşayan tarafın kendileri olduğunu vurguladı. Maç öncesinde hakemi Zorbay Küçük’e büyük iş düşecektir. Bu arada Fenerbahçe’de Becao, Peres, King, Mert Hakan, Fred, Serdar, Djiku gibi isimler sakat durumda.

Trabzonspor Kadıköy Büyüsünü Bozmak İstiyor

 trabzonspor afiş fener

Fenerbahçe deplasmanında en son 26 sene önce Yılmaz Vural önderliğinde galip gelmişti. O galibiyetten sonra Trabzonspor’un Kadıköy karnesinin pek de iyi olduğunu söyleyemeyiz. Bordo mavili ekip artık bu büyüyü bozmak ve taraftarını mutlu etmek istiyor. Abdullah Avcı önderliğinde futbol olarak kıpırdanan Trabzonspor, ilk iç saha maçını coşkulu bir oyunla kazanmıştı. Fakat geçen hafta oynanan Karagümrük maçında bordo mavili ekip hayal kırıklığı yarattı. 0-0 biten maçta Trabzonspor’un tutuk oyunu taraftarların tepkisine neden oldu. Avcı’nın ekibi bu maçta önemli bir zafer elde ederek öz güven aşılamak isteyecektir. Fakat karşılarında sezonun en formda takımı olduğunu unutmamak gerekiyor. Deplasman ekibinde Fernandez’in durumu henüz belirsiz.