S SPORT LİNK Virtus Bologna-Anadolu Efes 3 Kasım CANLI MAÇ İZLE

03.11.2023 - 21:13

S SPORT LİNK Virtus Bologna-Anadolu Efes 3 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Anadolu Efes, Eurolig’de istikrarsız bir çizgide ilerliyor. Son olarak Olympiakos deplasmanında farklı bir yenilgi alan temsilcimiz, bu akşam 22.30’da Virtus Bologna ile karşılaşıyor. Basketbol severler maç öncesinde; “Bologna maçı izle, Efes maçı izle, Bologna Efes canlı izle, Bologna Efes canlı maç izle, Bologna Efes maç izle, Bologna Efes bedava maç izle, Bologna maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle” gibi aramalara öncelik veriyor. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın bilgilerini kolayca öğrenebilirsiniz.  

BOLOGNA-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

bologna efes

Virtus Bologna-Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Bologna-Anadolu Efes Maç İzleme Linki İtalya temsilcisi Virtus Bologna ile Efes’in karşı karşıya geleceği karşılaşma S Sport’tan yayınlanacak.

Virtus Bologna-Efes Maçı Canlı Takip

Erdem Can önderliğindeki Efes’i İtalya’da oldukça zor bir maç bekliyor. Müsabakayı canlı takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BOLOGNA-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Çıkış Arıyor

 efes erdem can

Anadolu Efes tam düzlüğe çıktı ve toparlandı derken yine hayal kırıklığı yaratan 2 maç oynadı. Çift maç haftasında, hatırlanacağı üzere Efes oynadığı 2 maçı da kazanmıştı. Fakat Yunanistan’da Olympiakos karşısında 75-57’lik sonuçla kaybetti. Bu sonuçla beraber Efes play-off potasının dışına çıktı. Bundan sonra Efes’i görece biraz daha yumuşak bir fikstür bekliyor olacak. Takım henüz oturmadan üst üste çok fazla zorlu maç oynadılar. Bu arada kaybedilen Olympiakos maçından sonra Larkin’in açıklamaları epey tepki çekti. Larkin; “Kazanılması durumunda herkes şaşıracaktı, fakat bu sonuç gayet doğal” şeklinde bir açıklama yaptı. ABD’li yıldız guard bu maçta sadece 8 sayı bulabildi.

Efes Galatasaray’a da Kaybetti

 efes galatasaray

Anadolu Efes, Eurolig’de çok kötü bir yenilgi aldıktan sonra ligde de tam anlamıyla duvara çarptı. Genelde bu tip farklı kaybedilen maçlardan sonra takımlardan güçlü bir reaksiyon beklenebilir ancak Efes bunu gerçekleştiremedi. Böylelikle Türkiye Basketbol Ligi’nde de ilk yenilgisini almış oldu. Efes Galatasaray’a Sinan Erdem’de 76-95 kaybetti. Maçı baştan sona deplasman ekibi kontrol etti ve haklı bir galibiyet aldı. Efes’te ise ciddi bir panik havası ve kırılganlık söz konusuydu. Maçta Clyburn sadece 5 sayıda kaldı. Larkin ise bu maç düşünülerek dinlendirildi.

Bologna Öz Güvenli Oynuyor

bologna maç afişi efes

Eurolig’e oldukça iyi ısınan Virtus Bologna, yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı. Uzun bir dönemdir bu ligde yer almak için büyük çabalar gösteren İtalyan ekip, bu sezon play-off’un en önemli adaylarından biri durumunda. Şu anda yakaladıkları galibiyet serisiyle beraber Fenerbahçe, Monaco, Valencia, Real Madrid ile beraber ligin en formda takımlarından biri durumunda.  Bologna son olarak ASVEL’İ deplasmanda 84-87 ile geçti. Yine de bu periyotta kolay bir fikstürden geçtiklerini söyleyelim. Bu akşam ne olursa olsun son 3 sezonda 2 Eurolig kupası olan bir takıma karşı oynayacaklar. Shengelia, Belinelli ve Mickey bu sezon oldukça etkili performanslara imza atıyor.