Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar Arasındaki Tartışmayla İlgili Açıklama Yaptı

21.08.2023 - 07:58

Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar Arasındaki Tartışmayla İlgili Açıklama Yaptı

Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar arasındaki tartışmayla ilgili açıklama yaptı. İkili arasında herhangi bir sorun olmadığını belirten Şener, bugünkü programda iki ismin de yer alacağını açıkladı. Böylece “Ahmet Çakar Beyaz TV’den ayrılacak mı?” sorusu yanıt buldu.

Pazar günü Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki tartışma damga vurdu. İkili arasındaki tartışmanın ardından Ahmet Çakar stüdyoyu terk etti.

Program sonrasında Ertem Şener kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İkili arasında herhangi bir sorunun olmadığını belirten Şener, yayınların son sürat devam edeceğini açıkladı ve ayrılık gibi bir durumun söz konusu olmadığını sözlerine ekledi. 

Hiçbir Sıkıntı Yok

Ertem Şener Twitter hesabından bir açıklama yaparak iki isim arasında hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. “Bugün programda Ahmet Çakar hocam ile ROK arasında yaşanan tatsız olayla ilgili olarak…” notuyla bir video yayınlayan Şener, şu ifadeleri kullandı:

Ahmet Hoca ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında bu akşam Beyaz Futbol’da ufak bir sıkıntı yaşandı. Her programda olan şeyler maalesef bazıları tarafından çok büyütüldü. Şunu söyleyeyim; biraz önce Ahmet hoca ile konuştum. Hiçbir sıkıntı yok. Ahmet hoca zaten Rasim’in ağabeyidir, büyüğüdür. Rasim Ozan zaten gerekli özrü diler. 
Rasim’den yana zaten hiçbir sıkıntı yok. Rasim, programın sonunda Ahmet hocaya şarkılar söyledi. Ahmet hocayla da konuştum. Yarın programa geliyor. Rasim de yarın programda. Bazı haberler çıktı ‘Rasim ayrıldı, Ahmet hoca ayrıldı…’ diye. Öyle bir şey yok. Kimse bu programdan ayrılamaz. Onlardan bir tanesinin ayrılması demek, bizim ayrılmamız demek. Bu programda beşimiz beraberiz. Ya hepimiz ya da hiçbirimiz…
Kimse de zafer çığlıkları atmasın. Ahmet Çakar yoksa Rasim de yok. Rasim yoksa Ahmet Çakar da yok. Ben de yokum ama hepimiz buradayız.