BEIN SPORTS LİNK Beşiktaş-Pendikspor 20 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

20.08.2023 - 17:20

BEIN SPORTS LİNK Beşiktaş-Pendikspor 20 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’e galibiyetle başlayan Beşiktaş, bu sezon ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkacak. Beşiktaş Giresunspor maçına Vodafone Park ev sahipliği yapıyor. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak maç öncesi popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Pendikspor maçı izle, Beşiktaş Pendikspor canlı izle, Beşiktaş Pendikspor canlı maç izle, Beşiktaş Pendikspor maç izle, Beşiktaş Pendikspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgilerini ve son dakika gelişmelerini içeriğimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-PENDİKSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Pendikspor Maç Afişi

Beşiktaş-Pendikspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Pendikspor Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Pendikspor karşılaşmasını beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Pendikspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş’ın kendi sahasında ligin yeni takımı Pendikspor’u ağırlayacağı önemli maça dair istatistikler, “Beşiktaş Maç Merkezi” bölümünde.

BEŞİKTAŞ PENDİKSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ PENDİKSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Açılışı İyi Yaptı

 

Şenol Güneş önderliğindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük’ün konuğu oldu. Maçın İstanbul’da olması ve Karagümrük’ün güçlü bir taraftar desteğine sahip olmamasından dolayı Beşiktaş’ın zorlanmaması bekleniyordu. Geçen sezona kıyasla önemli ölçüde güç kaybeden Fatih Karagümrük, Beşiktaş karşısında 85 dakika direndi. Gedson Fernandes’in attığı mükemmel golle gülen taraf siyah beyazlı ekip oldu. Aynı maçta Aboubakar’ın da bir penaltı atışından yararlanamadığını anımsatalım. Bu arada hafta arasında Beşiktaş, sahasında Neftçi’yi konuk etti ve bu maçı da 2-1 ile geçti. Beşiktaş şimdi UEFA Konferans Ligi play-off aşamasında Dinamo Kiev ile oynayacak. Bu maçın kadrosunda sakatlığı devam Ghezzal yer almıyor.

Hasic Kiralandı

 hasic

Beşiktaş, yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak özellikle yeni transferlere yer açmak için elindeki yabancı oyuncuları kiralama yoluna gidiyor. Bu doğrultuda Beşiktaş, Ajdin Hasic'i sezon sonuna kadar Bosna Hersek takımlarından Sarajevo takımına kiraladı. Kiralama anlaşması, dün kulübün resmi hesabından ve sosyal medya hesaplarından da duyuruldu. Boşnak oyuncu hatırlanacağı üzere geçen sezonu da Göztepe’de kiralık geçirmişti. 21 yaşındaki genç oyuncu, bu takımla toplamda 11 maça çıktı.

Pendikspor Farklı Kaybetti

 pendikspor antrenman

Ligin acemi ekibi Pendikspor, Süper Lig’e şok bir yenilgi ile merhaba dedi. İç sahada karşılaştıkları Hatayspor, ilk dakikadan itibaren çok yüksek bir motivasyonla oynadı ve Pendikspor’u 5 golle geçti. Pendikspor bu yenilgi ile beraber lige hiç de hazır olmadıkları imajını verdiler. İlk haftadan son sıraya yerleşen İstanbul ekibinin bu oyunla tutunması pek kolay olmayacaktır. Yenen 5 golün haricinde rakip takımın forvetlerine çok sayıda gol şansı verdiler. Özellikle savunma zaaflarının giderilmesi, Beşiktaş’tan alınacak puanlar için çok önemli. Bu iki takım son olarak 2019 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya gelmişlerdi. O özel maçı siyah beyazlılar 2-1 kazanmıştı.