S SPORT LİNK Maribor-Fenerbahçe 17 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

17.08.2023 - 16:45

S SPORT LİNK Maribor-Fenerbahçe 17 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında Maribor ile Slovenya’da karşı karşıya gelecek. İstanbul’da avantajlı skoru cebine koyan temsilcimiz, Slovenya’da sürpriz bir sonuç izin vermek istemiyor. 21.15’te başlayacak kritik maç öncesinde öne çıkan sonuçlar söyle: Fenerbahçe maçı izle, Maribor maçı izle, Maribor Fenerbahçe canlı izle, Maribor Fenerbahçe canlı maç izle, Maribor Fenerbahçe maç izle, Maribor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Müsabaka ile alakalı en güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

MARİBOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Maribor Fenerbaahçe Maç Afişi

Maribor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Maribor-Fenerbahç Linki Fenerbahçe ve Maribor’un bir kez daha karşılaşacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme maçını S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Maribor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Maribor’u eleyerek play-off turuna yükselmek istiyor. Maç içi istatistikler için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

MARİBOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İstanbul’da İşi Kolaylaştırdı

 ismail kartal

Fenerbahçe, Sloven ekibi Maribor karşısında çok önemli bir avantaja sahip. Kadıköy’de harika bir atmosferde oynanan maçta Fenerbahçe rakibini 3 golle uğurladı. Slovenya’da Fenerbahçe tek farklı bir yenilgi bile alsa turu cebine koyacak. Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic’in bulduğu goller, turun kapısını ardında kadar araladı. Bu turu geçmesi durumunda ekibimiz play-off aşamasında Twente ya da Riga takımlarından biri ile oynayacak. Bu arada Arao, Serdar Dursun, Emre Mor, Serdar Aziz, Mert Hakan gibi isimler kadroda yer almıyor.

Lige Galibiyetle Başladı

 fener antrenman

Fenerbahçe resmi maçlarda elde ettiği yüksek galibiyet yüzdesi ile dikkat çekiyor. İsmail Kartal ile şu ana dek çok iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep FK takımını ağırladı. Maça çok agresif başlayan sarı lacivertli ekip peş peşe gelen gollerle durumu 2-0 yaptı. İlk yarının sonlarında Gaziantep’in golüne engel olamayan Fenerbahçe, ikinci yarıda Tadic’in ayağından bir penaltıdan yararlanamadı. Son dakikalarda geriye yaslanan Fenerbahçe, 10 kişi oynayan rakibi karşısında zaman zaman zorlandı. Fakat ilk yarıdaki etkileyici oyun ve Kent, Tadic, Dzeko gibi yeni oyuncuların performansı taraftarları mutlu ediyor. Bu hafta Fenerbahçe Samsunspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Maribor’un İşi Kolay Olmayacak

 maribor basın açıklaması

Bu hafta hem Galatasaray hem de Fenerbahçe bir Slovenya temsilcisini devre dışı bırakmak üzere. Üst üste gelen galibiyetler, ülke puanında da ciddi ölçüde yükselmemize neden olmuş durumda. Geçen sezonu liginde 3’üncü basamakta tamamlayan Maribor, bu sezon ise ligde ipleri erkenden eline almış durumda. Takım şu ana dek oynadığı 3 maçta da galip gelmeyi başardı. İstanbul’da oynanan UEFA Konferans Ligi eleme maçında Maribor belli bir süreye kadar iyi direnç gösterdi. Fakat ikinci yarıda bilhassa Szymanski’nin devreye girmesi, Maribor’un direncini kırdı. Bu maç öncesinde Maribor tarafında ciddi bir eksik söz konusu değil.