Alp Özgen S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

17.08.2023 - 16:36

Alp Özgen S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı spiker Alp Özgen S Sport’tan ayrıldığını açıkladı. Geçtiğimiz sezonlarda Bundesliga, Serie A ve La Liga anlatımlarıyla S Sport’ta yer alan Özgen, yeni sezonda kanalın spiker kadrosunda yer almayacak. Alp Özgen’in A Spor ve EXXEN’deki maç anlatımlarına devam etmesi bekleniyor.

S Sport’un başarılı spikerlerinden Alp Özgen, kanala veda etti. Yeni sezonda S Sport ekranlarında yer almayacağını açıklayan Özgen, yeni adresini henüz duyurmadı. Halihazırda A Spor’da Ziraat Türkiye Kupası ve EXXEN’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatım koltuğunda oturan Özgen’in bu kanallardaki anlatımlara devam etmesi bekleniyor.

S Sport ile Yollarımızı Ayırıyoruz

Alp Özgen, Twitter hesabından S Sport ile yolları ayırdıklarını açıkladı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Özgen, şu ifadeleri kullandı:

Büyük bir keyifle çalıştığım S Sport ile yollarımızı ayırıyoruz. Özellikle ilk yıllarımızda, adaletli yöneticiliği ile bir aile ortamı yaratan sevgili Orhan Uluca başta olmak üzere, birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 
Ayrılık da sevdaya dahil...


Orhan Uluca’dan Övgü

Alp Özgen’in teşekkürlerini sunduğu Orhan Uluca da veda ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bundesliga maçlarının unutulmaz olduğunu dile getiren Uluca, şu ifadeleri kullandı:

Biz yorumcuyuz nihayetinde amma velakin futbolu aşırı seven ve aynı zamanda toptan anlayan bir spikerin farkını bana en iyi hissettiren isimdi Alp Özgen. 3 pozisyon önce yaptığım yorumu unutmayıp size hatırlatarak bana değer katan isimdi.  Bundesliga maçlarımız unutulmazdı, unutulmayacak da:)
 Yolu açık olsun, muhteşem bir spiker.


Alp Özgen Kimdir?

Başarılı spiker Alp Özgen, medyaya 2001 yılında adım attı. 2004 yılında CNN Türk ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Özgen, 2010 yılına kadar bu ekranlarda çalıştı.

CNN Türk sonrası, TRT ve D-Smart ekranlarında anlatımlarıyla birçok mücadeleye ses veren Özgen, 2016 yılında Eurosport’a transfer oldu. Özgen’in 2018 yılındaki adresi ise S Sport’tu. Yaklaşık 5.5 yıldır S Sport’ta görev yapan Özgen, geçtiğimiz saatlerde kanaldan ayrıldığını açıkladı.