ABD Kupası Yarı Final ve Final Maçları S Sport Plus’ta

17.08.2023 - 10:05

ABD Kupası Yarı Final ve Final Maçları S Sport Plus’ta

Lionel Messi transferi sonrasında ilgi toplayan ABD Kupası’nın Türkiye’deki yayıncısı belli oldu. ABD Kupası yarı final maçlarının S Sport Plus’ta yayınlanacağı duyuruldu. Cincinnati-Inter Miami ve Houston Dynamo-Real Salt Lake yarı final karşılaşmalarının yanı sıra Eylül ayında oynanması planlanan final mücadelesi de S Sport Plus’ta olacak.

Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin Inter Miami’ye transferi sonrasında ABD Kupası’nın yayın hakları dünyanın dört bir yanından ilgi toplamıştı. US Open Cup yayın hakları Lionel Messi etkisiyle satılmış ve Türkiye’den de bir yayıncının harekete geçeceği tahmin edilmişti. Harekete geçen platform S Sport Plus oldu.

ABD Kupası yarı final maçları S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Eylül ayında oynanacak final mücadelesinin de S Sport Plus’ta olması bekleniyor. 

Lionel Messi’nin ABD Kupası’ndaki mücadelesini S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

US Open Cup Yarı Final Maçları 24 Ağustos’ta

ABD Kupası yarı final karşılaşmaları 24 Ağustos’ta oynanacak. Önce geçmişte ülkemizde Göztepe’de oynayan Obinna Nwobodo’nun formasını giydiği Cincinnati, Lionel Messi transferiyle tüm dünyanın ilgisini çeken Inter Miami ile karşılaşacak. 24 Ağustos 02.30’daki mücadele S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

Yarı finalin diğer ayağında ise Houston Dynamo ile Real Salt Lake kozlarını paylaşacak. 24 Ağustos 04.30’daki mücadele de S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Finalistler Eylül ayında karşı karşıya gelecek ve bu mücadelenin adresi de S Sport Plus olacak.

24 Ağustos
  • 02.30 Cincinnati- Inter Miami
  • 04.30 Houston Dynamo-Real Salt Lake
Lionel Messi Inter Miami-Cruz Azul
Lionel Messi Inter Miami-Cruz Azul

Karşılaşmalar 100’den Fazla Ülkede Yayınlayacak

US Open Cup yayın hakları Lionel Messi etkisiyle satıldı. Geçtiğimiz haftalarda 20’den fazla yayıncının ABD Kupası yayın haklarını satın aldığı açıklandı. Bu da 100’den fazla ülkede yarı final maçlarının naklen yayınlanacağı anlamına geldi.

Yayın haklarını satın alan ülkeler arasında Türkiye bulunmuyordu ama geçtiğimiz günlerde S Sport Plus, yayın haklarını aldığını duyurdu. 24 Ağustos’ta oynanacak iki yarı final maçı ve Eylül ayında oynanması planlanan final mücadelesi, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.