Beşiktaş-Neftçi Bakü Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı TRT Spor’da

16.08.2023 - 14:30

Beşiktaş-Neftçi Bakü Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu Rövanş Maçı TRT Spor’da

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçının yayıncısı belli oldu. Perşembe 21.00’deki Beşiktaş-Neftçi Bakü Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçı, TRT Spor’da. Karşılaşmayı, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, üçüncü ön eleme turu rövanş maçında Neftçi Bakü’yü konuk ediyor. Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki mücadelenin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Beşiktaş-Neftçi Bakü mücadelesini, Perşembe 21.00’den itibaren TRT Spor’dan takip edebilirsiniz.

TRT Spor’un yayın akışını açıklaması, “Beşiktaş’ın rövanş maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Neftçi Bakü Konferans Ligi rövanş maçı hangi kanalda?” gibi soruların yanıt bulmasını sağladı.

TRT Spor Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasındaki mücadeleyi ekranlara getirecek TRT Spor, duyuruyu Twitter’dan yaptı. TRT Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Temsilcimiz Beşiktaş'ın tur yolculuğu TRT Spor'da 🦅
⚫⚪ Temsilcimiz Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Neftçi ile oynayacağı rövanş karşılaşması TRT Spor ekranlarında olacak.
🗓️ Yarın (Perşembe)
⌚ 21.00

Oyuna Hakim Olduk

Beşiktaş, deplasmanda rakibini 3-1 mağlup ederek tur için avantajı cebine koydu. Karşılaşma sonrasında teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Oyuna hakim olduklarını belirten Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

Oyuna hakim olduk ve goller bulduk. Sezon başı olduğundan yorulan oyuncularımız olabiliyor. Yeni gelen bazı oyuncularımızı da görmek istiyoruz. Son on beş dakikalık bölümde oyun koptu. Top kaybı sonucunda yediğimiz gol neticesinde rakibin morali yükseldi. Son bölümde dersler çıkarmamız gereken bir oyun vardı. Sonuç olarak buradan avantajlı bir skorla ayrılıyoruz.


Beşiktaş Play-off Turunda Aris-Dinamo Kiev Eşleşmesi Galibiyle Karşılaşacak

Beşikta, Azerbaycan’da rakibini 3-1 geçerek turun kapısını ardına kadar araladı. İç sahada da rakibini mağlup etme hesapları yapan Siyah Beyazlılar, play-off turuna kalması durumunda Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İlk maçta Yunanistan temsilcisi Aris, eski günlerinden uzak Dinamo Kiev’i 1-0 mağlup ederek avantajı cebine koydu. Temsilcimiz Beşiktaş, play-off turunda da rakibini elemeyi başarırsa adını Konferans Ligi gruplarına yazdıracak.

İlk maçta 3-1 kazanarak tur için büyük avantaj elde eden Beşiktaş ile Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü arasındaki Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçı, Perşembe 21.00’den itibaren TRT Spor’da.