BEIN LİNK Karagümrük-Beşiktaş 14 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

14.08.2023 - 16:20

BEIN LİNK Karagümrük-Beşiktaş 14 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Beşiktaş, ilk haftadan Trendyol Süper Lig’in iddialı ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak maç öncesi popüler aramalar şu şekilde: Beşiktaş maçı izle, Karagümrük maçı izle, Karagümrük Beşiktaş canlı izle, Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle, Karagümrük Beşiktaş maç izle, Karagümrük Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesi ve ayrıcalığıyla canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz.

KARAGÜMRÜK-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

karagümrük bjk

Karagümrük-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Karagümrük-Beşiktaş Maç İzleme Linki Beşiktaş ve Karagümrük arasındaki açılış haftası maçını beIN Sports HD 1 kanalından izlemeniz mümkündür.

Karagümrük-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Fatih Karagümrük’ün Beşiktaş’ı ağırlayacağı maça dair istatistikleri Beşiktaş resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden inceleyebilirsiniz.

KARAGÜMRÜK-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KARAGÜMRÜK-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş İyi Başlamak İstiyor

 beşiktaş maç afişi

Siyah beyazlı takım geçen sezonun ikinci yarısında en yüksek puanı toplayan takım konumundaydı. Şenol Güneş’in gelişinden sonra takımda yarattığı etki bu anlamda tartışılmaz. Aynı başarıyı sezon başına taşımak isteyen Beşiktaş, yaz döneminde çok durgun bir transfer süreci geçirdi. Sezonu erken açmanın yarattığı avantajla fiziksel olarak iyi durumda olan Beşiktaş, Avrupa arenasında Tirana’yı eledi. Geçen hafta ise Bakü temsilcisini deplasmanda 3 golle geçerek tur kapısını ardına kadar araladı. Aboubakar’ın kaldığı yerden gollerine devam etmesi, takım adına oldukça olumlu bir gelişme olarak görünüyor. Bu maç öncesinde Tayyip Talha ile Ghezzal’ın sakatlık problemleri sürüyor.

Beşiktaş Alexander Oxlade-Chamberlain ile Anlaştı

 beşiktaş transfer

Beşiktaş transferde hamle yapmakta pek aceleci davranmıyor. Muhtemelen futbolcu piyasasının en uygun olduğu son günlere transferlerini sıkıştıracaktır. Takım yaz döneminde Amartey, Rebic, Onana gibi etkili isimleri almasında rağmen Atiba gibi bir efsane ile vedalaştı. Ayrıca Welinton, Sais ve Redmond gibi önemli isimlerle de yollar ayrıldı. Beşiktaş, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İngiltere Premier Lig’de kariyerini sürdüren Alexander Oxlade-Chamberlain ile anlaştığını kamuoyuna duyurdu. İngiliz oyuncu1993 yılında doğmuştur ve kariyerinde Arsenal, Liverpool gibi takımların formasını giymiştir.

Karagümrük Yaz Döneminde Ne Yaptı?

 karagümrük maç afişi atatürk stadyumu

Trendyol Süper Lig’de ne kadar iddialı olabileceğini geçen sezon oynadığı futbolla gösteren Karagümrük’te önemli değişimler söz konusu. Her şeyden önce takımın İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, yaz döneminde takımdan ayrıldı. Pirlo sonrasında yönetim Alparslan Erdem’i takımım başına getirdi. Yönetim, yeni teknik adamıyla 1 senelik bir sözleşme imzaladı. Ligin haftasına onları çok zorlu bir sınav bekliyor olacak. Frederic Veseli, Marcus Rohden ve Matias Dituro gibi isimleri yaz döneminde kadrolarına dahil ettiler. Fakat geçen sezonki başarıda pay sahibi olan Mbaye Diagne, Fabio Borini, Kerim Frei, Emiliano Viviano gibi isimler bu sezonki kadroda yok. Bilek sakatlığı olan Efecan Mızrakçı’nın durumu henüz belirsiz.