S SPORT LİNK Olimpija Ljubljana-Galatasaray 8 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

08.08.2023 - 18:02

S SPORT LİNK Olimpija Ljubljana-Galatasaray 8 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Ljubljana takımları, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında Slovenya’da karşılaşıyor. Zorlu bir atmosferde oynanması beklenen maç, Türkiye saati ile 22.00’de başlıyor. Maçtan önce dikkat çeken arama sonuçlarını şu şekilde aktarabiliriz: Galatasaray maçı izle, Ljubljana maçı izle, Ljubljana Galatasaray canlı izle, Ljubljana Galatasaray canlı maç izle, Ljubljana Galatasaray maç izle, Ljubljana Galatasaray maçı izle, S Sport TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Maça dair en güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

LJUBLJANA-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ljubljana galatasaray maç afişi

Olimpija Ljubljana-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Ljubljana Galatasaray s sport plus canlı maç izle

Olimpija Ljubljana-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Slovenya’nın Olimpia Ljubljana takımlarını karşı karşıya getirecek olan maçı S Sport üzerinden izleyebilirsiniz.

Olimpija Ljubljana-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi yolundaki zorlu müsabakasına istatistik açısından tanıklık etmek isteyenler, GS TV yayınını takip edebilir.

 LJUBLJANA-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Avantajlı Dönmek İstiyor

 mertens

Okan Buruk önderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı amaçlayan Galatasaray, bir önceki turda Zalgiris takımı ile eşleşmişti. Beklenenden daha zor geçen turda yüzü gülen taraf temsilcimiz oldu. Litvanya’da 2-2 sonuçlanan maçın rövanşında Galatasaray rakibini 1-0 ile geçmeyi bildi. Oyuncuların genel olarak biraz gergin ve endişeli olması dikkat çekiciydi. Maçta Mertesn’in ayağından gelen galibiyet golü, son yılların en güzel gollerinden biri olarak öne çıktı. Bu golün Puskan Yılın En Güzel Golleri Ödülü’ne aday olması hiç de sürpriz olmaz. Bu turda yeni transferlerden Zaha ilk kez kadroda. Ayrıca sözleşme imzalanan İcardi de kendine kadroda yer buldu. Genç oyuncu Yusuf Demir, maç kadrosunda yer almadı.

Galatasaray Turu Geçerse Kiminle Oynayacak

 okan buruk

Ülkemizi bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek isteyen Galatasaray, toplamda 3 rakibi devre dışı bırakmak zorunda. Her turda rakipler doğal olarak biraz daha güçleniyor. Galatasaray karşısında bu defa Zalgiris’e kıyasla çok daha sert bir rakip bulacak. Fakat asıl belirleyici olan tur, bundan sonra oynanacak olan play-off turu. Play-off turu özelinde Galatasaray’ın olası rakipleri belli oldu. Klaksvik-Molde karşılaşmasında turu geçen taraf, Galatasaray’ın play-off rakibi olacak. Bu kura, kamuoyunda genel olarak şanslı bir kura olarak yorumlandı.

Ljubljana Ludogorets’i Eledi

 Ljubljana

Slovenya temsilcisi Olimpia Ljubljana ile bizim temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu kapsamında kozlarını paylaşıyor. Tahmin edileceği üzere sarı kırmızılı ekip bu turun favorisi durumunda. Çok büyük bir sürpriz olmadığı sürece Galatasaray’ın kendini play-off turuna atması bekleniyor. Olimpia Ljubljana’nın geçtiğimiz sezon Slovenya Ligi’ni şampiyon kapattığını söyleyelim. 2. Ön Eleme Turu’nda güçlü Ludogorets’i elemeyi başardılar. O turun rövanş maçında Olimpia Ljubljana kalecisi Vidosek, uzatma dakikalarında çok kritik bir penaltı atışını kurtararak takımının tur atlamasını sağladı.