Emek Ege NTV’den Ayrıldığını Açıkladı

07.08.2023 - 15:58

Emek Ege NTV’den Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı sunucu Emek Ege, NTV’den ayrıldığını açıkladı. Yeni adresini kamuoyuyla paylaşmayan Emek Ege, 24 yıldır NTV’de görev yapıyordu. Birçok programa imza atan Emek Ege’nin önümüzdeki günlerde yeni adresini açıklaması bekleniyor.

NTV Spor’un kapanmasının ardından NTV’de ve NTV Spor YouTube kanalında yayınlara devam eden Emek Ege, ayrılık haberini Twitter’dan paylaştı. NTV’de 24 yıldır görev yaptığını belirten Emek Ege, NTV’ye veda etti. Başarılı sunucu, yeni adresini henüz kamuoyuyla paylaşmadı.

24 Yıl 24 Gün Gibi Geçti

NTV’ye veda eden Emek Ege, vedasını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 24 yıldır NTV’de görev aldığını dile getiren Emek Ege, bu 24 yılın 24 gün gibi geçtiğini sözlerine ekledi. Emek Ege’nin konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Spor gazetecisi olmaya karar verdiğimde sanırım ortaokul 2'deydim…
O zaman değil bir spor kanalı, özel kanallar bile yoktu… Kale arkasında ya da pota altında fotoğraf çekebilme ihtimali bile yeterliydi... Sektöre 19 yaşında, Ntv'ye 22 yaşında girdim…
Ntv'de 24 yıl, 24 gün gibi geçti... Çime, parkeye, meşhur 'Bengay' kokusuna yakın olma hedefiyle başladığım kariyerimde hayallerimin de ötesine geçtim…
Nitekim her maçta olduğu gibi hayatta da bir çok kırılma anı var.. Yeni başlangıçlar için; son çıkan ışıkları kapatsın…
Hoşça kal Ntv Spor…


Emek Ege Kimdir?

Emek Ege, 1977 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Mersin’de alan Emek Ege, 1998 yılında Fanatik Gazetesi ile spor medyasına adım attı.

2000 yılında NTV’de stajyer olarak görev almaya başlayan Emek Ege, bu kanalda prodüktörlük, editörlük ve sunuculuk yaptı. 2008 yılında NTV Spor’u kuran ekip içinde yer alan Emek Ege, burada Irmak Kazuk ile sundukları Spor Gecesi programıyla dikkat çekti. Hafta sonları Güntekin Onay ile GOL programını sunan Emek Ege, geçtiğimiz saatlerde NTV’ye veda etti. Emek Ege’nin yeni adresi henüz belli olmadı.