Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı TV8,5’ta

07.08.2023 - 15:43

Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı TV8,5’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Adana Demirspor, üçüncü ön eleme turunda Hırvatistan temsilcisi Osijek ile karşılaşıyor. Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Perşembe 20.00’deki mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Adana Demirspor, ikinci ön eleme turunda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u saf dışı bıraktı. Deplasmanda 1-1 beraberlikle Adana’ya dönen Adana Demirspor, iç sahada rakibini 2-1 geçerek Osijek’in rakibi oldu.

Adana Demirspor ile Osijek arasındaki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçının yayıncısı belli oldu. Perşembe 20.00’deki mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasının ardından “Adana Demirspor-Osijek şifresiz mi? Adana Demirspor-Osijek hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Adana Demirspor Son Dakikada Güldü

Deplasmanda CFR Cluj ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, rövanş maçında Akintola’nın kafa golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında penaltı golüne engel olamayan Adana Demirspor, son dakika golüyle karşılaşmayı kazandı.

Son dakikada bir duran top organizasyonuyla golü bulan Adana Demirspor’da teknik direktör Patrick Kluivert, bu gole çalıştıklarını ifade etti. Karşılaşma sonunda maç atmosferine de değinen Kluivert, bağımlılık yaratan bir atmosfer olduğunu sözlerine ekledi.

Osijek’te Tanıdık Bir İsim

Hırvatistan’da son dönemin iyi futbol oynayan ekiplerinden Osijek, ikinci ön eleme turunda Zalaegerszeg’i iki maçta da mağlup ederek bir üst tura yükseldi. İç sahada 1-0, deplasmanda 2-1 kazanan Osijek, bu skorlarla temsilcimiz Adana Demirspor’un rakibi oldu.

Osijek’i çalıştıran isim ise ülkemizde Galatasaray, Gaziantepspor, Bucaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Stjepan Tomas. Başarılı teknik direktör Sheriff macerasının ardından geçtiğimiz Nisan ayında Osijek’in başına geçti. Bu sezon resmi maçlarda iyi sonuçlar alan Osijek, temsilcimiz önünde de bu serisini devam ettirmeye çalışacak.

Temsilcimiz Adana Demirspor ile bu sezon gollü maçlar oynayarak dikkat çeken Osijek arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı, Perşembe 20.00’den itibaren TV8,5’ta.