TİVİBU SPOR LİNK Manchester City-Arsenal 6 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

06.08.2023 - 14:04

TİVİBU SPOR LİNK Manchester City-Arsenal 6 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

İngiltere’de sezonun ilk resmi maçı Manchester City ve Arsenal arasında olacak. İngiltere Community Shield kapsamında oynanacak bu dev karşılaşma, Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak. Müsabaka öncesi dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Arsenal maçı izle, Manchester City maçı izle, Arsenal Manchester City canlı izle, Arsenal Manchester City canlı maç izle, Arsenal Manchester City maç izle, Arsenal Manchester City maçı izle, Tivibu Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla canlı yayın bilgilerini ve en güncel gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

MANCHESTER CİTY-ARSENAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

city arsenal

Manchester City-Arsenal Maçı Canlı Yayın Linki 

Manchester City-Arsenal Maç İİzleme Linki Manchester City ve Arsenal arasında oynanacak olan bu kritik müsabaka, ülkemizde yalnızca Tivibu Spor 1 ekranlarında olacak.

Manchester City-Arsenal Maçı Canlı Takip

Community Shield müsabakasına her zaman olduğu gibi yine Wembley ev sahipliği yapacak. Maç istatistikleri için organizasyonun resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

MANCHESTER CITY-ARSENAL MAÇI CANLI TAKİP

City Bir Adım Önde

 city premier lig

Manchester City, ne denli potansiyelli bir ekip olduğunu geçtiğimiz sezonun son virajında bir kez daha gösterdi. Tam anlamıyla büyük takım refleksi gösteren ve soğukkanlı kalarak Arsenal’i geriden yakalayan City, taraftarıyla beraber zafere ulaşmıştı. Aynı sezonda asıl başarıyı Şampiyonlar Ligi’nde gösteren City, zaferi İstanbul’da kutlama şansı buldu. Devler Ligi finalinde İnter’i deviren İngiltere temsilcisi, deyim yerindeyse altın sezonunu geride bıraktı. Mahrez ve İlkay gibi kilit isimler bu yaz döneminde takımdan ayrıldı ancak yeni transfer Mateo Kovacic’in takıma çok şey katması bekleniyor.

Arsenal, City’e Şampiyonluğu Kaptırmıştı

 arsenal city maç afişi

Arsenal oldukça dramatik bir sezonu geride bıraktı. Puan farkını 9-10 seviyelerine dek çıkarmayı başaran Arsenal, son düzlükte adeta çuvalladı. Oyun ritminden ve maç kazanma alışkanlığından bir ana uzaklaşan Topçular, üst üste gelen puan kayıpları ile beraber City takımına teslim oldu. Arsenal taraftarları, yıllar sonra gelmek üzere olan şampiyonluğun yine kaçmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yakın zaman önce Arsenal’in yine buna benzer dramatik sezonlarına tanıklık ettik. Bu sezon karşılarında Chelsea, Newcastle, Manchester United, Liverpool ve City gibi şampiyonluk için son derece iddialı takımlar bulacaklar. Aynı istikrarı tekrar yakalayıp yakalamayacaklarını hep birlikte izleyeceğiz. Arsenal; Declan Rice, Jurrien Timber ve Kai Havertz gibi isimleri yaz döneminde kadroya kattı.

İki Takım Arasındaki Son Maçlar

 city arsenal afiş

Geçen sezon pek çok kulvarda Arsenal ve City takımlarının birbirleri ile sıkı bir rekabet içerisinde olduklarını gördük. Özellikle Arsenal sezonun ilk yarısına müthiş bir başlangıç yapmış ve üst üste uzunca bir süre puan kaybetmemişti. City ise son kulvarda yakaladığı tempoyla Arsenal’e bir kez daha şampiyonluk olanağı tanımamıştı. Geçen sezon bu iki takım toplamda 3 defa karşı karşıya geldiler. Premier Lig’de oynanan iki maçı da Manchester City galip kapattı. Takımlar ayrıca 2023 yılının ilk aylarında FA Cup kapsamında karşılaştı. Hatırlanacağı üzere o maçı da City kazanmayı bilmişti. Dolayısıyla City’nin rakibine karşı psikolojik açıdan net bir üstünlük kurduğunu ifade edebiliriz.