Elon Musk-Mark Zuckerberg Kafes Dövüşü X Platformundan Canlı Yayınlanacak

06.08.2023 - 14:19

Elon Musk-Mark Zuckerberg Kafes Dövüşü X Platformundan Canlı Yayınlanacak

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşünün yayınlanacağı platform belli oldu. Musk-Zuckerberg kafes dövüşü X platformundan canlı yayınlanacak. Geliri gaziler için hayır kurumlarına bağışlanacak dövüşün tarihi ise henüz belli olmadı.

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı değişikliklerle tepki toplayan Elon Musk, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapacak.

Gün boyunca bu dövüş için hazırlandığını söyleyen Musk, satın aldıktan sonra ismini X olarak değiştirdiği Twitter üzerinden kafes dövüşünün canlı yayınlanacağını söyledi.

“Musk-Zuckerberg dövüşü hangi platformda? Elon Musk-Mark Zuckerber dövüşü şifresiz mi?” gibi sorular yanıt bulurken “Elon Musk-Mark Zuckerberg dövüşü ne zaman?” sorusu halen yanıt bekliyor.

Dövüşün Geliri Bağışlanacak

Canlı yayın açıklamasını X hesabında yaptığı paylaşımla duyuran Musk, "Zuck v Musk dövüşü X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelir gaziler için hayır kurumlarına gidecek" ifadesinde bulundu.

Önümüzdeki günlerde dövüşün tarihinin de kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Öte yandan halen birçok kişi bu dövüşün gerçekleşmeyeceği inancına sahip.


UFC Çatısı Altında Dövüşün Gerçekleşmesi İsteniyordu

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki dövüşün gerçekleşip gerçekleşmeyeceği halen netlik kazanmadı. Her gün dövüşün olacağına dair iddialar artsa da dövüş sporlarını yakından takip edenler, bu dövüşün gerçekleşmeyeceğini düşünüyor.

Dövüşün gerçekleşmesi durumunda birçok organizasyonun harekete geçeceği tahmin ediliyor. Mark Zuckerberg ile yakın ilişkileri bulunan UFC de bu karşılaşmanın UFC organizasyonu altında gerçekleşmesini istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda UFC Başkanı Dana White, dövüş için iki tarafın da istekli olduğunu belirtmişti. Dövüşün kendi organizasyonu altında olması durumunda gelirin hayır kurumlarına bağışlanacağını da dile getiren White, şu ifadeleri kullanmıştı:

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk ve Mark Zuckerberg ile konuştum. Dövüşmek için çok istekliler! Bu maçı UFC’de yapmak istiyorum. Bu maç Floyd ile Conor maçından 3 kat fazla satar. PPV’yi 100 dolardan satıp tüm geliri hayır kurumlarına bağışlayacağım.