Fenerbahçe-Maribor Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

05.08.2023 - 11:31

Fenerbahçe-Maribor Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu İlk Maçı S Sport Plus’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Slovenya ekibi Maribor ile üçüncü ön eleme turunda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Maribor Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı, S Sport Plus’ta yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Konferans Ligi’nde Moldova ekibi Zimbru karşısında iki maçta 9 gol atan Fenerbahçe, üçüncü ön eleme turuna yükseldi. Bu turda Maribor ile eşleşen Fenerbahçe’de hedef play-off turuna yükselmek.

Fenerbahçe ile Maribor arasındaki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçını yayınlayacak kanal belli oldu. Perşembe 21.00’deki mücadele, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Fenerbahçe-Maribor hangi kanalda? Fenerbahçe-Maribor şifresiz mi? Fenerbahçe-Maribor ne zaman?” soruları yanıt buldu.

Fenerbahçe-Maribor Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Galibiyet Hem Ülkemize Hem Fenerbahçe Taraftarına Armağan Olsun

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 4-0 kazanılan Zimbru mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Ülke puanı için her galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

Çok iyi hazırlandık. Antrenmanlarla oyuncularımızın moral motivasyonu gayet yüksek buraya geldik. Takımımızda biraz rotasyon yaptık. Takımın genelini görüp bir değerlendirme yapacağım. Lige kadar elimizdeki tüm oyuncuları en iyi şekilde kullanıp, en ideal 11'imizi bulmaya çalışıyoruz. Bununla beraber rakibimizi ciddiye aldık. Karşılaşma 0-0'mış gibi buraya geldik. 
İlk yarı rakibin çok iyi kapanarak iyi bir savunma yaptığını düşünürsek buna rağmen bir, iki tane pozisyonumuz vardı. Ama daha sonra Mert Hakan'ın oyuna girmesiyle özellikle sağ kanatta İrfan Can Kahveci, Mert Hakan ve Osayi-Samuel üçlüsü, solda da Ferdi Kadıoğlu, Tadic ikilisi ve zaman zaman buraya da Mert Hakan'ın desteğiyle kenardan getirdiğimiz rakibin bek ile stoperlerinin arasına yaptığımız kenar koşuları ile rakibi çözdük. 4 golle kazandık. Daha farklı da olabilirdi. 
Sonuç olarak iyi konsantre olarak yapmak istediklerimizi sahaya yansıttık. Kazandığımız için çok mutluyum. En önemlisi de ülke puanına katkı sağladık. Bunun için de çok mutluyum. Galibiyet hem ülkemize hem de Fenerbahçe taraftarına armağan olsun.
İsmail Kartal Zimbru 0-4 Fenerbahçe Maç Sonu Toplantısı      
İsmail Kartal Zimbru 0-4 Fenerbahçe Maç Sonu Toplantısı

Maribor Uzatmalarda Güldü

Maribor ise Konferans Ligi ikinci ön eleme turunda Differdange ile karşılaştı. Deplasmanda 1-1 biten mücadelenin rövanşı Slovenya’da 3-3 sona erdi. Uzatma dakikalarında ise Josip Ilicic’in golüyle Maribor tur atlamayı başardı.

Konferans Ligi gruplarına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe ile iki turda da son dakikalarda mutlu sona ulaşan Maribor arasındaki Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı, Perşembe 21.00’de S Sport Plus’ta.