Mustafa İyi beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

22.03.2023 - 20:06

Mustafa İyi beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

Yayıncı kuruluş beIN Sports’ta bir ayrılık daha yaşandı. Geçtiğimiz hafta Murat Caner’in ayrılığı sonrasında başarılı spiker Mustafa İyi de beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Kendi isteğiyle bu kararı aldığını açıklayan Mustafa İyi, 2008 yılından bu yana Digiturk çatısı altında çalışıyordu. 

Bundesliga, Süper Lig, Ligue 1 ve Premier Lig maçlarının anlatım koltuğunda oturan Mustafa İyi, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Kendi isteğiyle bu kararı aldığını belirten İyi’nin önümüzdeki dönemde yeni adresini açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’ta bir ayrılık daha yaşanmıştı. Murat Caner, EYT hakkını kullanmak istediğini belirterek beIN Sports’tan ayrılmıştı. Murat Caner’in ayrılığının yaklaşık 1 hafta sonrasında Mustafa İyi de beIN Sports’a veda etti.

Kendi İsteğimle beIN Sports’tan Ayrıldım

Mustafa İyi, beIN Sports’tan ayrıldığını Twitter hesabından duyurdu. Yaptığı açıklamayla kendi isteğiyle bu kararı aldığını belirten İyi, yeni adresi hakkında ise henüz bir açıklama yapmadı. Mustafa İyi’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

2008 yılından beri çalıştığım, Türk spor tarihine geçen yüzlerce maç ve yayında görev yaptığım Digiturk beIN SPORTS’tan bugün itibarıyla kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım.


Mustafa İyi Kimdir?

1976 doğumlu Mustafa İyi, birçok spor kanalında spikerlik görevini üstlendi. Geçmişte Skytürk ekranlarında Berfu Haşioğlu ile imza attığı İddaa programıyla dikkat çeken Mustafa İyi, 2008 yılından bu yana Digitürk çatısı altında görev yapıyordu. Lig TV döneminde Süper Lig başta olmak üzere birçok maçı anlatan İyi, beIN Sports ekranlarında da görevine devam etti. 2022/23 sezonunda Premier Lig, TFF 1. Lig, Süper Lig, Ligue 1 ve Bundesliga maçlarını anlatan Mustafa İyi, stüdyo programlarında da yer alıyordu.

Digitürk’te yaklaşık 15 yıldır görev alan Mustafa İyi, geçtiğimiz saatlerde beIN Sports’a veda etti. Kendi isteğiyle bu kararı aldığını açıklayan İyi, henüz yeni adresini kamuoyuyla paylaşmadı. Mustafa İyi’nin önümüzdeki dönemde yeni adresini de takipçileriyle paylaşması bekleniyor.