2022/23 Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

22.03.2023 - 13:15

2022/23 Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 22’nci haftada da iki mücadeleyi şifresiz yayın programına ekledi. Açıklanan programla “Basketbol Süper Ligi’nde hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi? Galatasaray NEF maçı hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 22’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta birbirinden keyifli maçlara sahne olan Basketbol Süper Ligi’nde 22’nci haftanın programı, yayıncı beIN Sports tarafından açıklandı. 22’nci haftada da iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Küme Düşme Hattında Kritik Randevu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki karşılaşma şifresiz ekranlara geliyor. 22’nci haftanın programında küme düşme hattını yakından ilgilendiren bir maç yer alıyor. 

Beşiktaş Emlakjet, son haftalarda daha iyi sonuçlar alarak kümede kalma yolunda umutlandı. Alınan galibiyetler sonrası üst bölüme biraz daha yaklaşan Beşiktaş Emlakjet, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’ya deplasmanda kaybetti. 6 galibiyette kalan Beşiktaş Emlakjet, Gaziantep Basket’i mağlup ederek küme düşme hattının üstüne çıkmak istiyor.

Gaziantep Basket ise geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’ya direnemedi. Ligde iki maçtır mağlubiyet yaşayan Gaziantep Basket de deplasmanda Beşiktaş Emlakjet’i mağlup ederek alt bölümle farkı açmak istiyor.

Beşiktaş Emlakjet ile Gaziantep Basket arasındaki Basketbol Süper Ligi 22’nci hafta maçı, Cumartesi 18.00’den şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.

1 bsl 22.3.23.webp      

Tofaş Çıkış Arıyor

Sezon başından bu yana bir türlü istikrarlı iyi sonuçlar alamayan Tofaş, geçtiğimiz hafta Galatasaray NEF’e mağlup oldu. Küme düşme hattıyla arasında sadece 1 galibiyet fark bulunan Tofaş, Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek kendini üst bölüme atma hesapları yapıyor.

Fenerbahçe Beko ise ligde sorunsuz yoluna devam ediyor. Son 5 lig maçında yalnızca 1 kez kaybeden Fenerbahçe Beko, seriyi zorlu Tofaş deplasmanında devam ettirmek istiyor.

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Tofaş ile ligde sorunsuz yoluna devam eden Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele, Pazar 18.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.