Fenerbahçe-Zenit Hazırlık Maçı S Sport Plus ve FB TV’de

21.03.2023 - 20:03

Fenerbahçe-Zenit Hazırlık Maçı S Sport Plus ve FB TV’de

Milli arada Fenerbahçe hazırlık maçına çıkıyor, S Sport Plus ve FB TV mücadeleyi naklen yayınlıyor. Perşembe 19.00’daki Fenerbahçe-Zenit hazırlık maçı S Sport Plus ve FB TV’de. Mücadelenin reklam ve yayın geliri ise depremzedeler için bağışlanacak.

Ligin son bölümünde üst üste galibiyetler alan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile puan farkını 6’ya indirdi. Ligde bir maçı eksik yoluna devam eden Fenerbahçe, milli arada Zenit ile bir dostluk maçı yapacağını açıkladı. Fenerbahçe ile Zenit arasındaki hazırlık maçının yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Perşembe 19.00’daki mücadele, S Sport Plus ve FB TV ortak yayınıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak. 

Tüm Hasılat Deprem Bölgesine Bağışlanacak

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki mücadele, S Sport Plus ve FB TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayla ilgili S Sport Plus geçtiğimiz saatlerde bir paylaşım yaptı. Karşılaşmanın tüm hasılatının deprem bölgesine bağışlanacağı açıklandı. S Sport Plus’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Fenerbahçe ve Zenit, S Sport Plus - FB TV ortak yayınıyla Perşembe 19:00'da Şükrü Saracoğlu stadında depremzedeler yararına karşı karşıya geliyor. Maçın tüm hasılat ve reklam satış gelirleri deprem bölgesine bağışlanacaktır.


Son Randevu 2019 Yılında

Fenerbahçe ile Zenit 2019 yılında UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geldi. Eleme turunda ilk maçı temsilcimiz Fenerbahçe 1-0 kazandı. Rövanşta ise Zenit mücadeleyi 3-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı. Depremzedeler için yapılacak hazırlık maçı, iki ekibin üçüncü randevusu olacak.

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki hazırlık maçında anlatım koltuğunda Gökhan Abdik’in oturacağı açıklandı. Mücadelenin yorumcusu ise Emre Özcan olacak. Fenerbahçe-Zenit hazırlık maçını, Perşembe 19.00’dan itibaren S Sport Plus ve FB TV’den takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe-Zenit hazırlık maçı dahil UFC, NBA, La Liga, Serie A, Formula 1, NFL ve daha birçok sporu takip edebileceğiniz S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.