BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Milano 21 Mart S SPORT LİNK

21.03.2023 - 17:08

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Milano 21 Mart S SPORT LİNK

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Eurolig’in son virajına oldukça iddialı giriyor. İlk 8’i büyük ölçüde cebine koyan temsilcimiz, artık ilk 4 sıraya odaklanmış durumda. Fenerbahçe Beko, ligin formda ekiplerinden biri olan Milano ile karşılaşıyor. Bu kritik maçtan önce dikkat çeken trend aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Milano maçı izle, Fenerbahçe Beko Milano canlı izle, Fenerbahçe Beko Milano canlı maç izle, Fenerbahçe Milano maç izle, Fenerbahçe Beko Milano bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO-MİLANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe milano

Fenerbahçe Beko Milano Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Milano İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Olimpia Milano’nun kozlarını paylaşacağı müsabaka sadece S Sport ekranlarında.

Fenerbahçe Beko-Milano Maçı Canlı Takip

Eurolig’de Fenerbahçe Beko’nun Milano’yu ağırlayacağı maça Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapıyor. Keyifli geçmesi beklenen maçı takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-MİLANO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Valencia’ya Kaybetti

 ıtoudis açıklama milano

Eurolig’de bu sezon Türkiye basketbolunu önemli şekilde temsil eden Fenerbahçe Beko, büyük bir aksilik olmadığı sürece play-off oynayacak gibi görünüyor. Takımda asıl hedef ise kalan maçlarda yüksek bir kazanma oranı yakalayıp ligi ilk 4 basamakta tamamlamak. Bilindiği gibi ilk 4 sıra, ev sahibi avantajını elde etmek adına oldukça önemli bir detay. Fenerbahçe Beko, geçen hafta Eurolig’de Valencia ile İspanya’da karşılaştı. 3 maçını üst üste kaybeden Valencia, Fenerbahçe Beko maçına oldukça konsantre şekilde çıktı. Temsilcimiz maçı kazanacak noktaya getirse de tek topla maçı rakibine verdi. Valencia’ya 82-80 kaybeden sarı lacivertli ekipte Guduric 23, Motley 19 sayı buldu.

Temsilcimizde 3 Eksik

 fenerbahçe beko eksikler

Fenerbahçe Beko, Valencia maçından sonra Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet ile karşılaştı. Maçı 95-80 kazanan sarı lacivertliler, Efes’in kaybettiği haftayı oldukça iyi şekilde değerlendirdi. Bu maçın en çarpıcı yönü ise Nigel Hayes’in rakip potaya tam 30 sayı atması oldu. Aynı maçta Carsen Edwards 14 sayıyla takıma önemli bir katkı sundu. Bu arada Fenerbahçe Beko, Milano maçına 3 eksikle çıkıyor. Pierre ve Metecan sakatlıklarından dolayı Ülker Arena’da parkede olamayacak. Öte yandan yeni transfer Tyler Dorsey, kurallar gereği bu erteleme maçında oynayamayacak.

Milano 6 Maç Sonra Kaybetti

 fenerbahçe milano maç afişi melli

İtalya temsilcisi Olimpia Milano, iyi bir kadro kurmasına rağmen Eurolig’e çok kötü bir başlangıç yapmıştı. Üst üste alınan yenilgilerden dolayı play-off ihtimalini neredeyse sıfırlayan Milano, kafa olarak rahatladığı dönemde müthiş bir seri yakaladı. Mucizeyi başarmak adına galibiyet serisini kesintisiz şekilde sürdürmek zorunda olan Milano, geçen hafta Real ile deplasmanda karşılaştı. Bu maçta alınan yenilgi ile beraber harika seri son buldu. Takım bunun üzerine ligde de ezeli rakibi Bologna’ya kaybetti. Baron, Melli ve Napier şu sıralar skor yükünü sırtlanmış durumdalar. Fenerbahçe Beko’nun efsane ismi Gigi Datome sakat olduğu için bu önemli maçı kaçıracak.